Το Xiaomi Pad 5 ενημερώνεται με Android 12 και MIUI 13

Moνάδες Xiaomi Pad 5 σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να ενημερωθούν σε Android 12, με τη διαδικασία να ξεκινά με μικρό αριθμό χρηστών και να επεκτείνεται σταδιακά. Υπάρχει επίσης ένας χειροκίνητος τρόπος ενημέρωσης, για εκείνους που είναι πιο ανυπόμονοι.

Το Pad 5 κυκλοφόρησε πέρυσι με Android 11 και MIUI 12.5 και η νέα ενημέρωση θα το αναβαθμίσει σε Android 12 και MIUI 13.1, ενώ περιλαμβάνει και την τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Σεπτεμβρίου. Οι εκδόσεις που πρέπει να προσέξετε είναι η 13.1.1.0.SKXMIXM και η 13.1.2.0.SKXEUXM για τα ευρωπαϊκά tablet.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών είναι μάλλον λιτό, απλώς σημειώνει τη νέα έκδοση Android και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας. Το MIUI 13 εισάγει νέα widgets, βελτιώνει την ασφάλεια και την ενσωμάτωση του smart home, βελτιώνει τη σχεδίαση και πολλά άλλα. Μια σημαντική ενημέρωση στην έκδοση 13 ήταν η εισαγωγή ενός κλάδου “MIUI Pad”, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεγάλες οθόνες.

Παρεμπιπτόντως, το Pad 5 είναι μόνο μία από τις 24 συσκευές Xiaomi που θα λάβουν το MIUI 13 το πρώτο τρίμηνο.xiaomi pad 5, Το Xiaomi Pad 5 ενημερώνεται με Android 12 και MIUI 13.1 παγκοσμίως

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ