Τρία νέα smartwatch της Samsung φέρουν την ονομασία “heart” – Είναι τα Galaxy Watch5;

0
23
Τρία νέα Smartwatch της Samsung φέρουν την ονομασία “heart” – Είναι τα Galaxy Watch5;

Για μια νέα τριάδα smartwatch που φέρουν την κωδική ονομασία “heart” κάνει λόγο το Galaxy Club και οι φήμες θέλουν να πρόκειται για το Galaxy Watch5. Οι κωδικοί Heart-S, Heart-L και Heart-Pro ταιριάζουν με παλαιότερη διαρροή που ήθελε να υπάρχει έκδοση Pro στο επόμενο smartwatch της Samsung.

Σύμφωνα με την αναφορά, η εταιρεία θέλει να αλλάξει στρατηγική όσον αφορά στα Galaxy Watch. Το Galaxy Watch4 έγινε διαθέσιμο στις κλασικές εκδόσεις, ενώ το Galaxy Watch Active2 δεν έχει αποκτήσει ακόμα διάδοχο. Πιθανό σενάριο αποτελεί η κατάργηση της σειράς Active, προκειμένου να κυκλοφορήσει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Το Heart-S είναι η μικρότερη έκδοση και θα είναι είτε 40mm είτε 42mm με αριθμό μοντέλου SM-R90X. Το Heart-L είναι μια μεγαλύτερη έκδοση που είναι είτε 44mm είτε 46mm με αριθμό μοντέλου SM-R19X. Τέλος, το Heart-Pro υπάρχει μόνο σε ένα μέγεθος.

Να καταστήσουμε σαφές πως η αναφορά δεν επιβεβαιώνει ότι πρόκειται όντως για μοντέλα Galaxy Watch5 και δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι η τελική ονομασία των νέων smartwatches.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ