«Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω με τα αδέρφια μου»

Τραγική φιγούρα ο γιος του θύματος της γυναικοκτονίας στη Ζάκυνθο που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε την αγαπημένη του μητέρα από τα χέρια του πατέρα του.

Ο νεαρός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 περιέγραψε το τι συνέβαινε στο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της μητέρας του.

Έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες και τόνισε πως προσπαθεί να το ξεχάσει και να βγει δυνατός για την οικογένειά του.

«Περίμενα ώρα να βγει τελικά μετά από 4 ώρες βγήκε αλλά ήμουν θολωμένος δεν ήξερα του να του πω. Δεν με αφήσαν οι αστυνομικοί να τον πλησιάσω. Ήμουν θολωμένος με αυτό που έγινε με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Προσπαθώ να το ξεχάσω και να φανώ δυνατός».

Στη συνέχεια περιγράφοντας τη ζωή στο σπίτι είπε πως «έρχόταν μεθυσμένος, χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε και ξεσπούσε στην μάνα μου. Αντιδρούσα πολύ άσχημα, αλλά προσπαθούσα να είμαι ήρεμος για την μάνα μου. Κάποιες φορές αντιδρούσα λεκτικά, αλλά κάποιες φορές είχε τύχει να παλέψω μαζί του για να τον απωθήσω…Η μικρή μου αδερφή έκλεινε τα αυτιά της».

Ο 20χρονος τόνισε πως μετά την καταγγελία, η μάνα του ήθελε μόνο να φύγει μακριά ο βίαιος πατέρας του. Όμως δεν ήθελε το κακό του ενώ αποκάλυψε πως είχε δεχθεί να μείνει μαζί της μέχρι να βρει σπίτι.

Αναφορικά με το κλίμα μεταξύ των γονιών του δήλωσε: “Ο πατέρας μου έχανε τον έλεγχο, η μάνα μου ήταν φοβισμένη. Έκανε δυο δουλειές για να συντηρεί αυτόν τον άνθρωπο. Υπήρχε πολύ λεκτική επίθεση. Η αδερφή μου με έπαιρνε κρυφά τηλέφωνο και ο αδερφός μου και μου έλεγαν τι έγινε. Της έλεγα να κάνει κάτι. Ήθελε μόνο να είναι ήρεμη και να συντηρεί τα αδέρφια μου. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί την άφησαν μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια. Λυπάμαι πολύ τα αδέλφια μου, εγώ μπορώ ανταπεξέλθω. Η αδερφή μου αναζητά την μάνα της ακόμα και τώρα, αλλά και ο αδερφός μου είναι πολύ ευαίσθητος. Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω με τα αδέρφια μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή