«Υπήρξε εποχή που ήμασταν άφραγκοι»

0
2

Για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά αλλά και την περίοδο των οικονομικών δυσκολιών που πέρασαν, μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή «Ελένη». Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε ακόμη πως «νιώθω ότι έχω εκπληρώσει πολλά από τα όνειρα μου, εκ των οποίων το ένα είναι η οικογένεια».

«Με χαμόγελο αντιμετωπίσαμε τις οικονομικές δυσκολίες», αποκάλυψε ο Δήμος Αναστασιάδης για μία περίοδο της σχέσης με την Τζένη Θεωνά για να προσθέσει, ωστόσο, ότι:

«Αν μου έλεγαν ότι θα είμαι 9 χρόνια με την Τζένη Θεωνά νομίζω ότι κάποιος θα με δούλευε. Υπήρχε και μια εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου είχα μόνο 5 ευρώ, όπως και η Τζένη. Πήγε η Τζένη στο βενζινάδικο και επειδή δεν είχε ούτε 5 ευρώ έδωσε την ταυτότητά της».

Σχετικά με τη σύζυγό του δήλωσε ακόμα: «Η σχέση μου με τη Τζένη Θεωνά είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα».

«Νιώθω ότι έχω εκπληρώσει πολλά από τα όνειρα μου εκ των οποίων το ένα είναι η οικογένεια. Νιώθω τυχερός που σε αυτή την ηλικία έχω ένα παιδί 4,5 χρόνων και μεγαλώνουμε μαζί. Το παιδί μου λέει ότι μου λείπεις και σου λείπω, σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τον γιο μου και κάποια στιγμή θα το βγάλω. Ποτέ μην βάζεις τη λογική σου εκεί που είναι έρωτας και σπουδαία πράγματα».

Ενώ για την επαγγελματική του πορεία σχολίασε: «Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι είναι ότι πότε δεν πούλησα την αισθητική μου. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες τις εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη στο μαγαζί ”Ιφιγένεια”».

Για τη συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό ανέφερε ότι ο μεγάλος αδελφός του έκανε την αίτηση τότε για το Dream show, καθώς ο ίδιος δεν θα το έκανε ποτέ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή