Φέτος τις γιορτές το resolution μας συνοψίζεται στο motto “Be your own BOSS”

0
1

Άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και, όπως συμβαίνει συνήθως, κάνουμε τον απολογισμό μας. Οι γιορτινές μέρες είναι μια ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς και να αναλογιστούμε τι στόχους θέλουμε να θέσουμε για τη συνέχεια. Φέτος βέβαια, δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε τη νέα χρονιά για να βάλουμε μπροστά τα resolutions μας, μιας και η νέα συλλογή FW22 της BOSS μας έχει ήδη εμπνεύσει να γίνουμε αφεντικό του εαυτού μας και να ενδυναμωθούμε.

BOSS

Για να εμβαθύνει στην έννοια του “Be your own BOSS”, η BOSS επιστράτευσε μερικές από τις πιο influential προσωπικότητες του σήμερα. Ο next-generation TikTok δημιουργός Khaby Lame πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, μαζί με τον Ιταλό τενίστα Matteo Berrettini, τη Γερμανίδα δρομέα Alica Schmidt και τον Βρετανό πυγμάχο Anthony Joshua, την Naomi Campbell και την Kendall Jenner, τον παγκοσμίου φήμης Αμερικανό ράπερ Future και τον Νοτιοκορεάτη τραγουδιστή και ηθοποιό Lee Min-ho. Αυτά τα φωτεινά ταλέντα εξηγούν με δικά τους λόγια τι είναι αυτό που κάνει κάποιον BOSS, λόγια που μαζί με τις δυναμικές σιλουέτες του brand γίνονται για μας φωτεινός οδηγός, σαν ένα αστέρι ψηλά στον ουρανό που δείχνει έναν νέο δρόμο.

BOSS

Τα εμβληματικά χρώματα του brand, το μαύρο, το λευκό και το καμηλό και οι minimal, σχεδόν αυστηρές γραμμές διατρέχουν τη συλλογή. Τα items ένα προς ένα περνούν το μήνυμα της αυτοκυριαρχίας, το πώς μπορείς μέσα από ένα outfit να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου, να βρεις την αυτοπεποίθηση και τη χαρά μέσα από την απλότητα, αλλά και την ασύγκριτη ποιότητα.

BOSS

BOSS

Οι διαφορετικές υφές της συλλογής που συναντάμε σε διάφορα κομμάτια, όπως τα puffer και τα fleece jackets, τα πλεκτά πουλόβερ και οι ζακέτες, τα ελαστικά και τα μάλλινα blazers, προσφέρουν μέσα από την άνεση και τα υψηλής ποιότητας υφάσματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα έξτρα πόντους ενδυνάμωσης.

BOSS

“Be your own BOSS” θα πει να κατανοείς ότι, όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, ότι το μονοπάτι για να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου δεν είναι μια απλή ευθεία γραμμή, αλλά μια σειρά από δοκιμασίες, επιτυχίες, ακόμα και αποτυχίες – πάντα όμως με ελπίδα και ανάπτυξη στην άλλη πλευρά. Περπατώντας μέσα από αυτές τις πόρτες, αρχίζει να χτίζεται μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας, μια σχέση που θα μας οδηγήσει να γίνουμε “τα αφεντικά” του, δηλαδή να κατακτήσουμε το self awareness.

BOSS

BOSS

Με τα κομμάτια της συλλογής της BOSS μπαίνουμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα γεμάτοι αυτοπεποίθηση, άνεση και ζεστασιά, κάνοντας ουσιαστικά, το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας, που είναι πολύ πέρα και πάνω από το ρούχο ως υλικό. Φέτος, αντιμετωπίζουμε το ρούχο ως την “πανοπλία” που θα μας κάνει υπερήρωες του self empowerment.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ