Χρυσές Σφαίρες: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

0
0
Χρυσές Σφαίρες: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Οι Χρυσές Σφαίρες ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς του Hollywood και προπομπός των Oscars τα τελευταία χρόνια δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο. Μία σειρά από σκάνδαλα έχουν στιγματίσει τα μέχρι πρότινος λαμπερά βραβεία, για αυτό και η φετινή τελετή υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της βιομηχανίας. Μετά την άκρως αποτυχημένη τελετή απονομής του 2021 που έγινε στη σκιά του σκανδάλου για την κουλτούρα διαφθοράς που διέπει την HFPA (Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Τύπου του Hollywood) αλλά και την έλλειψη μελών της μαύρης κοινότητας, όπως και την παράβλεψη σειρών και ταινιών BΙPOC ατόμων. 

Πιο συγκεκριμένα δημοσιεύματα των LA Times θέλουν την HFPA υπεύθυνη για φοροδιαφυγή και την παρομοιάζουν με ένα είδος καρτέλ που αποκλείει ειδικευμένους αιτούντες και μονοπωλεί την πρόσβαση στον Τύπο. “Παραμένουν ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα της ένωσης, τα προσόντα των μελών της και την ηθική της”, ανέφεραν σειρά από δημοσιεύματα. Έπειτα, διεύρεσε mail του πρώην προέδρου της ένωσης Philip Berk, στο αναφέρονταν στο κίνημα Black Lives Matter ως “ρατσιστικό κίνημα μίσους”. 

Και αν αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, το τελειωτικό χτύπημα στον θεσμό το έδωσε με την επιστροφή του ο υπέροχος Brendan Fraser, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο “The Whale” του Darren Aronofsky και κατηγόρησε δημόσια τον Berk για σεξουαλική παρενόχληση, ένα περιστατικό που κατέβαλε σε μεγάλο βαθμό των αγαπημένο πρωταγωνιστή των 90’s συνέβαλε καθοριστικά στην απόσυρσή του από το προσκήνιο. 

Έπειτα από όλα τα παραπάνω η οργάνωση ανακοίνωσε σχέδια μεταρρύθμισης και δέχτηκε 103 νέους ψηφοφόρους (που αποτελούνται από 22,3% Λατίνους, 13,6% Μαύρους, 11,7% Ασιάτες, 10,7% Μέσης Ανατολής και 41,7% Λευκούς, με το 58,3% να αυτοπροσδιορίζεται ως “εθνοτικά διαφορετικός”).

Όπως φάνηκε ωστόσο από τη χθεσινή τελετή το Hollywood έχει μεγάλο ταλέντο στο να φορά το πλατύ του χαμόγελο και να προχωρά παρακάτω. Πολλοί ήταν οι A-listers που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί, ανάμεσά τους η Rihanna και η Selena Gomez. Αυτές ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις: 

Rihanna με Schiaparelli & A$AP ROCKY

Ana De Armas με Louis Vuitton

Julia Garner με Gucci

Jenna Ortega με Gucci

Margot Robbie με Chanel Couture

Selena Gomez με Valentino

Michelle Yeoh με Armani Prive

Anya Taylor Joy με Dior

Lily James με Versace

Κεντρική Φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ