Χρ. Τριαντόπουλος: Επίσκεψη στη Δυτική Ελλάδα για τα μέτρα στήριξης και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές…

0
21
CTrianto Dytiki Ellada 25022022

Χρ. Τριαντόπουλος: Επίσκεψη στη Δυτική Ελλάδα για τα μέτρα στήριξης και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές

Επίσκεψη στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, στο πλαίσιο της υλοποίησης των μέτρων στήριξης και αποκατάστασης έπειτα από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τις εν λόγω περιοχές. Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος συνοδεύτηκε από τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου, συμμετείχε σε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ακολούθησε επίσκεψη στο πεδίο και συγκεκριμένα στην παραλιακή του Ρίου, όπου υπάρχει έντονη διάβρωση, ενώ στη συνέχεια το κυβερνητικό κλιμάκιο μετέβη στο Ευηνοχώρι, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στη γέφυρα του Ευήνου, που καταστράφηκε έπειτα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Δεκεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Την Παρασκευή, μαζί με τους Γενικούς Γραμματείς Εσωτερικών και Οργάνωσης και Πολιτικής Προστασίας, επισκεφθήκαμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, όπου είχαμε διευρυμένη σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη, αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ βρεθήκαμε και στο πεδίο. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η πορεία των αποκαταστάσεων, αλλά και των μέτρων στήριξης από τις φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει την περιοχή. Παράλληλα, επισκεφθήκαμε το παραλιακό μέτωπο των Πατρών που καταστράφηκε από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και την κατεστραμμένη γέφυρα στον Εύηνο ποταμό, η αποκατάσταση της οποίας δρομολογείται. Συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία με όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ