Όλα τα fashion items από οικολογική γούνα που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου

0
1

Όπως έχουμε τονίσει ξανά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να φορά κανείς, εν έτει 2022, φυσικές γούνες. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι οίκοι, που προσπαθούν να υιοθετήσουν το sustainability σε πολλά στάδια της γραμμής παραγωγής, έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν γούνα στις συλλογές τους εδώ και χρόνια. Μερικοί από αυτούς είναι οι Calvin Klein (πρωτοπόροι στα δικαιώματα των ζώων καθώς σταμάτησαν να χρησιμοποιούν γούνα ήδη από το 1994!), Versace, Michael Kors, Gucci, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Stella McCartney, Tom Ford, Prada, Burberry Giorgio Armani.

Έτσι λοιπόν, μια σύγχρονη fashionista δεν δικαιολογείται να “στηρίζει”, επιλέγοντας ένα παλτό με φυσική γούνα, το βασανισμό και τη θανάτωση εκατοντάδων ζώων που εκμεταλλεύεται το ανθρώπινο είδος για τη γούνα του. Η μόδα, η δεύτερη πιο ρυπογόνος βιομηχανία του πλανήτη, έχει έρθει εδώ και καιρό αντιμέτωπη με τις συνέπειες που έχει στο περιβάλλον και – ευτυχώς – αναζητά διαρκώς τρόπους να γίνεται βιώσιμη. Σε αυτό το πλαίσιο, οι οικολογικές γούνες είναι ένα από το πιο ιδιαίτερα και εκκεντρικά items εκεί έξω.

Δεν είναι όμως μονάχα τα παλτό. Είναι τα φορέματα και τα αξεσουάρ, όλα από οικολογική γούνα, όσο ζεστά και απαλά τα χρειαζόμαστε, που λαχταράμε να βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας τώρα. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα!

οικολογική γούνα

Παλτό, BURBERRY, attica.

οικολογική γούνα

Τσάντα, COPERNI.

οικολογική γούνα

Ρολόι Datejust 31 από κίτρινο χρυσό Κ18 και ατσάλι, με καντράν dark grey με διαμάντια και στεφάνη με διαμάντια, αυτόματο με αυτονομία 55 ωρών, ROLEX, Rolex Hellas.

οικολογική γούνα

Παλτό με τονισμένους ώμους, DOLCE & GABBANA.

οικολογική γούνα

Mule, DOLCE & GABBANA.

οικολογική γούνα

COPERNI

οικολογική γούνα

Σκουλαρίκι, MARIA BLACK, farfetch.com

οικολογική γούνα

Τσάντα, MARNI.

οικολογική γούνα

SAINT LAURENT

οικολογική γούνα

Jacket, PRADA, Prada Boutique.

οικολογική γούνα

Ημίπαλτο, SAINT LAURENT.

οικολογική γούνα

Παλτό, STELLA McCARTNEY, stellamccartney.com

οικολογική γούνα

Κολιέ, VALENTINO.

οικολογική γούνα

GUCCI

Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ