«Όρμηξα για να προστατέψω εμένα και το φαρμακείο»

0
2

Θύμα ληστείας έπεσε η υπάλληλος στο φαρμακείο που διατηρεί ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας στο Κερατσίνι.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το περιστατικό με την υπάλληλο του φαρμακείου που διατηρεί ο Σπύροε Μαρτίκας στην περιοχή του Κερατσινίου να παλεύει κυριολεκτικά με τον ληστή, ο οποίος κατάφερε να κλέψει τελικά 250 ευρώ από το ταμείο.

«Για κάποια στιγμή, 10 λεπτά περίπου, δεν είχα κόσμο στο φαρμακείο. Μπήκε μέσα, μου είπε να πάρει τα λεφτά και ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας. Αυτός να προσπαθεί να πάρει τα χρήματα, εγώ να τον σπρώχνω», ανέφερε στο MEGA η βοηθός φαρμακείου και συμπλήρωσε:

«Δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την στιγμή, εάν κράταγε κάτι. Απλά όρμηξα για να προστατεύσω εμένα την ίδια, αλλά και τον χώρο του φαρμακείου».
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η υπάλληλος να σπρώχνει και να χτυπά τον δράστη, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι.

«Το τόλμησε χωρίς να το σκεφτεί. Ήταν αντανακλαστική η κίνησή της να προστατέψει τη δουλειά της, τον εαυτό της. Αυτό ήταν που με τρόμαξε πολύ. Κανονικά θα πρέπει να απομακρυνόμαστε, να του λέμε “πάρε ότι θες και φύγε” για να είμαστε ασφαλείς», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αφού ο ληστής άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή