Άγνωστο κόλπο του iPhone γίνεται viral

0
12
Άγνωστο κόλπο του IPhone γίνεται Viral

Ένας χρήστης του TikTok αποκάλυψε ένα κόλπο που μετατρέπει τις “μουτζούρες” των screenshot του iPhone σε τέλεια σχήματα.

Το βίντεο του Ramal Wickramasinghe από το Μπρισμπέιν, το οποίο έγινε αμέσως viral, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης βάζει τέλεια σχήματα και σύμβολα σε εικόνες κρατώντας το δάχτυλο πατημένο στο σημείο για ένα επιπλέον δευτερόλεπτο.

Ο Wickramasinghe, aka Ramal Media στο TikTok, βρήκε τον τρόπο να σχεδιάζει τέλειες γραμμές και σχήματα στα screenshots. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν ο χρήστης του iPhone κρατήσει πατημένο το «πρόχειρο» σχέδιό του, εκείνο θα μετατραπεί «αυτόματα» σε μια τέλεια, φτιαγμένη από υπολογιστή, εικόνα.

@ramalmedia 📱 Make your iPhone screenshot scribbles WAY neater with this sinple trick! 💡 #fyp #tech #apple #iphone #ios #ios16 #ioslifehack ♬ Spongebob – Instrumental – Common Cents

«Γιατί κανείς δεν μου το έχει πει αυτό;», λέει ο 21χρονος στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια views. «Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με γραμμές και βέλη. Και τόσο απλά».

«Είναι απλά ένα σωτήριο εργαλείο. Πάντα αποθηκεύουμε στιγμιότυπα οθόνης και σημειώνουμε πράγματα πάνω τους. Είναι από τα πραγματικά γρήγορα hacks και βλέπεις αμέσως ότι λειτουργεί», είπε σε συνέντευξή του στο 7NEWS.com.au.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ