Άμεση ανάγκη για κοριτσάκι που νοσηλεύεται στην «Ελπίδα»

0
18
Nosokomia

Από ενός έτους ταλαιπωρείται με την υγεία της η Εμανουηλία-Μαρία Παππά, καθώς πάσχει από πλαστική αναιμία ή αλλιώς αναιμία Fanconi (FA), μια σπάνια κληρονομική διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από προοδευτική ανεπάρκεια του μυελού των οστών. Η μικρή Μαρία είναι σήμερα 8 ετών, μαθήτρια της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και αν και γεννήθηκε στο Βόλο, οι γονείς της αναγκάστηκαν λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπισαν λόγω της ανεργίας να μετακομίσουν για τα Τρίκαλα.
Η νόσος διαγνώσθηκε τον Νοέμβριο του 2011 και από τότε, η μικρή Μαρία έχει κάνει «δεύτερο σπίτι» της, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου την παρακολουθούν οι ιατροί. Δυστυχώς, η κατάστασή της τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιδεινωθεί γι’ αυτό και χρειάζεται άμεσα να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, ώστε να αποκατασταθεί η υγεία της.
Ωστόσο, τα περιστασιακά μεροκάματα που κάνει τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα της, δεν είναι αρκετά για να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθειά της. Η οικογένεια, γι’ αυτό τον λόγο έχει ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα της μικρής, ώστε να μπορέσει να βοηθηθεί και να προχωρήσει στην πολυδάπανη επέμβαση.
Ο αριθμός Λογαριασμού είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 477/005682-08 και το ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ είναι: GR6001104770000047700568208.

thenewspape

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ