Έμειναν 24 ώρες εγκλωβισμένοι στο Ελευθέριος Βενιζέλος 180 επιβάτες

0
16

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς αεροσκάφος που πραγματοποιεί πτήση από την Ελλάδα προς το Άμπου Ντάμπι δεν ξεκίνησε το ταξίδι του με την αεροπορική εταιρεία wiz air να επικαλείται βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι 180 επιβάτες που βρίσκονταν πάνω από 24 ώρες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο θα αναχωρούσαν το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 18:20.

Η πτήση ανά δύο ώρες έπαιρνε αναβολή λόγω τεχνικής βλάβης. Οι επιβάτες παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο χωρίς κάποιος να τους ενημερώνει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr στο αεροδρόμιο επικρατούσε αναστάτωση. Οι επιβάτες της πτήσης για Άμπου Ντάμπι, ενημερώθηκαν μετά τις 20:30 ότι η πτήση τους θα γίνει. Έτσι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο μία μέρα μετά το προγραμματισμένο ταξίδι τους.

Όπως ανέφερε επιβάτης στο Newsbomb.gr τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00:30 τους μετέφεραν σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για να τους φέρουν πάλι στο αεροδρόμιο το πρωί της Τρίτης στις 08:30.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η αεροπορική εταιρία «Wiz air» τους έδωσε 3 κουπόνια των 4 ευρώ.

Μάλιστα καταγγέλλει ότι όταν ρωτούν τους υπεύθυνους αεροδρομίου για το τι συμβαίνει τους απαντούν: «Δεν ξέρουμε, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι, πρέπει να επισκευαστεί το αεροπλάνο για να ταξιδέψετε».

«Μία γυναίκα από την ταλαιπωρία λιποθύμησε με αποτέλεσμα να έρθει το ΕΚΑΒ να την πάρει. Μας κοροϊδεύουν από χθες τις 18:00», συμπλήρωσε.

«Έχω πληρώσει ξενοδοχείο και αυτοκίνητο στο Άμπου Ντάμπι; Αυτά πάνε χαμένα», τόνισε επιβάτης στο Newsbomb.gr και συμπλήρωσε: « Στείλαμε επιστολή στην ΥΠΑ μέσα στην οποία αναφέρουμε το συμβάν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή