Ένα απίστευτο ατύχημα κατέγραψε η κάμερα – video

0
32
Skafos

Συγκλονιστικό είναι το video που κατέγραψε κάμερα τη στιγμή που ένα Bayliner Trophy με κυβερνήτη έναν 75χρονο προσέκρουσε πάνω σε ψαράδικο στον ποταμό Κολούμπια στο Όρεγκον των Η.Π.Α.

Το ατύχημα συνέβη πέρσι τον Αύγουστο.  Ο 47χρονος Bryan Maess, πρώην αστυνομικός, είχε βγεί μαζί με δύο φίλους για ψάρεμα. Όλα κυλούσαν ομαλά όταν ξαφνικά είδαν ένα ταχύπλοο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα κατά πάνω τους.

Παρά τις προσπάθειές τους να ειδοποιήσουν τον 75χρονο κυβερνήτη του σκάφους Marlin Lee Larsen, το σκάφος ούτε έκοψε ταχύτητα ούτε άλλαξε πορεία. Αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο οι τρείς ψαράδες κατάφεραν να πηδήξουν στο νερό δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο γαμπρός του Larsen, ο οποίος επέβαινε κι αυτός στο σκάφος, ο κυβερνήτης ήταν απασχολημένος με το κινητό του και για το λόγο αυτό δεν είχε τον έλεγχο του σκάφους ως ώφειλε.

Η συνέχεια της ιστορίας δίνεται πλέον στα δικαστήρια με τον Maess να ζητά αποζημείωση ύψους 372.500 δολλαρίων.

Το video έγινε viral όταν δημοσιοποιήθηκε για να αναδείξει τους κινδύνους όταν ένα σκάφος μένει ακυβέρνητο, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι για την ασφάλεια των επιβατών να φορούν σωσίβιο όλες τις ώρες.

Δείτε το βίντεο

 

www.enalionoffshore.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ