Έρχεται το φθινόπωρο το Apple Watch Series 9 – Τι να περιμένουμε;

0
25

Πέρα από το iPhone, η Apple ενημερώνει σε ετήσια βάση και τα πολυσυζητημένα ρολόγια της, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε το φθινόπωρο το Apple Watch Series 9.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε για το νέο ρολόι της Apple:

Μια επαναληπτική ενημέρωση

Η Apple το 2022 εστίασε τους πόρους ανάπτυξής της στο Apple Watch Ultra και δεν είδαμε πολλές νέες δυνατότητες για την τυπική Series 8. Αναμένουμε την ίδια γενική κατάσταση φέτος, καθώς η Apple εργάζεται για τη μελλοντική τεχνολογία Apple Watch για το μεγαλύτερου μεγέθους μοντέλο και οι φήμες υποδηλώνουν ότι θα δούμε μικρότερες ενημερώσεις για τη Series 9 με λίγα νέα χαρακτηριστικά αυτήν τη στιγμή.

Βελτιώσεις επεξεργαστή

Το τσιπ S8 στο Apple Watch Series 8 είναι το ίδιο με το τσιπ S7 στο Apple Watch Series 7, το οποίο πρόσφερε την ίδια απόδοση με το S6 στο Apple Watch Series 6. Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες βελτιώσεις στον επεξεργαστή Apple Watch εδώ και μερικά χρόνια, οπότε θα μπορούσαμε να δούμε ένα ενημερωμένο τσιπ S9 με κάποιες μικρές βελτιώσεις στην απόδοση.

Bluetooth

Η Apple πρόσθεσε το Bluetooth 5.3 στο Apple Watch Ultra και το 2023, θα μπορούσαμε να το δούμε να επεκτείνεται στη Series 9. Η Apple ενημερώνει αργά τη σειρά προϊόντων της με το πιο πρόσφατο πρότυπο Bluetooth.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Οποιαδήποτε ενημέρωση του επεξεργαστή θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε μικρές βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν και δεν υπολογίζουμε σε σημαντικές ενημερώσεις. Η Apple θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει αυτή την ώθηση απόδοσης για πρόσθετες λειτουργίες πάντα στην οθόνη ή άλλες τροποποιήσεις χαρακτηριστικών.

Άλλα χαρακτηριστικά

Με εξαίρεση ένα νέο τσιπ, η Series9 αναμένεται να προσφέρει το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών με τη Series 8, με πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες της Series 8 στη σύνοψη του Apple Watch.

Μελλοντικά Χαρακτηριστικά

Δεν έχουμε ακόμη να περιμένουμε πολλά με το Apple Watch Series 9, αλλά υπάρχουν ορισμένες μελλοντικές τεχνολογίες που θα προσθέσει η Apple στο Apple Watch που θα κάνουν πιο συναρπαστικές ενημερώσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

    -Οθόνη MicroLED – Μέσα στο 2024, η Apple φημολογείται ότι θα υιοθετήσει τεχνολογία microLED για το Apple Watch, χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες οθόνες που σχεδιάζει εσωτερικά, παρόμοια με τον τρόπο που η εταιρεία σχεδιάζει τσιπ. Η οθόνη microLED θα χρησιμοποιηθεί για ένα high-end Apple Watch, πιθανότατα το Apple Watch Ultra. Η τεχνολογία MicroLED θα φέρει φωτεινότερα και πιο ζωντανά χρώματα, καθώς και βελτιωμένες γωνίες θέασης.
    -Μεγαλύτερη οθόνη για το Apple Watch Ultra – Η Apple εργάζεται σε μια νέα έκδοση του Apple Watch Ultra‌ με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη 2,1 ιντσών, μια ενημέρωση που θα μπορούσε να έρθει παράλληλα με τη μετάβαση στο microLED.
    -Μη επεμβατική παρακολούθηση γλυκόζης αίματος – Η Apple εργάζεται σε μια μη επεμβατική λειτουργία παρακολούθησης γλυκόζης αίματος για το Apple Watch εδώ και χρόνια και έχει σημειώσει αρκετή πρόοδο που η ιδέα είναι τώρα σε ένα σημείο όπου είναι λειτουργική, βιώσιμη και έτοιμη για χρήση σε ένα μελλοντικό Apple Watch με κάποια βελτίωση. Η μη επεμβατική παρακολούθηση της γλυκόζης αίματος απέχει ακόμη χρόνια σε αυτό το σημείο, αλλά όταν παρουσιαστεί, θα σηματοδοτήσει μια από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις στο Apple Watch.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ