Έχουμε τo style inspo που χρειάζεσαι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

0
2

Του Αγίου Πνεύματος, το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού έφτασε και πέρα από τον προορισμό, μακρινό ή κοντινό δεν έχει σημασία, κάτι ακόμα που μας απασχολεί είναι τα σύνολα τα οποία θα επιλέξουμε για να αισθανόμαστε όμορφα και να έχουμε καλή διάθεση, αναμφίβολα βασικό συστατικό του τριημέρου. Είτε έχεις κανονίσει κάποια εξόρμηση για το τριήμερο είτε μείνεις στην πόλη, το long weekend του Ιουνίου, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για βόλτες εκτός και εντός της πόλης όπου φυσικά ένα περιποιημένο outfit πρόκειται σαφώς να σου ανεβάσει την ψυχολογία.

Πλέον η θερμοκρασία έχει σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα, παρ’ αυτά λόγω του ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού, εάν προετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για το τριήμερο, καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου και κάποιο πανωφόρι σε περίπτωση που το χρειαστείς. Παρακάτω βρήκαμε τα ωραιότερα looks για να πάρεις ιδέες για το τριήμερο, φυσικά μπορείς να αποθηκεύσεις αυτά που σε εκφράζουν και να τα “ξεφυλλίσεις” τις ημέρες που η έμπνευση σου χρειάζεται ένα boost.

Μία καλοκαιρινή εξόρμηση είναι μία από τις ιδανικότερες περιστάσεις για να φορέσεις το maxi αέρινο φόρεμα σου.

Τι πιο καλοκαιρινό και άνετο από ένα cool T-shirt με ένα stylish σορτς. Συνδύασε το look σου με μία cross body bag. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, πέδιλα, flat mules ή loafers.

Επέλεξε ένα midi ή maxi φόρεμα για την βραδινή σου έξοδο και σέταρε το με ένα oversized blazer και flat παπούτσια για ένα casual chic αποτέλεσμα.

Διάβασε τη συνέχεια MissBloom.gr 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ