Αγαπημένες Ελληνίδες σου δείχνουν πώς να φορέσεις τα απόλυτα ανοιξιάτικα items

0
7

Κάθε άνοιξη διαβάζουμε για τις τάσεις της σεζόν. Όλο και κάποιο καινούργιο trend θα κάνει την εμφάνισή του όμως υπάρχει ένα item που αποτελεί διαχρονικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας και δεν είναι άλλο από το denim. Για αυτό τον λόγο, η G-Star παρουσιάζει μια συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 γεμάτη χρώμα που επιβεβαιώνει τη διαχρονικότητα του denim αλλά και το γεγονός ότι αυτό μπορεί να αντέξει για πάντα.

Δημιουργώντας ένα denim για το σήμερα και βάζοντας ως προτεραιότητα το μέλλον, η G-Star επενδύει στην βιώσιμη κατασκευή, με την εφαρμογή μη τοξικών βαφών και ελαχιστοποίηση της χρήσης νερού κάνοντας έτσι την απόκτηση ενός denim item της συλλογής, απαραίτητη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις ένα διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα σου που να σέβεται τον πλανήτη. Στην παλέτα της συλλογής G-Star ξεχωρίζει το έντονο πράσινο, το ανοιχτό ροζ και το indigo blue, χρώματα που ανεβάζουν αυτομάτως τη διάθεση, αλλά παραμένουν hot ανεξαρτήτως trend και θα ανανενώσουν το denim section της ντουλάπας σου.

Επειδή όμως η έμπνευση είναι απαραίτητη, επτά αγαπημένες Ελληνίδες celebrities μας προσφέρουν ανοιξιάτικο inspo και μας δείχνουν πώς να φορέσουμε τα απόλυτα ανοιξιάτικα denim items της συλλογής G-Star Άνοιξη Καλοκαίρι 2023.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με G-Star Denim σαλοπέτα

Η Ελένη Βαίτσου με το Dusty pink jacket και το G-Star Kate Boyfriend denim 

Βρες το στο hotelshops.gr

Ελληνίδες

Η Ραφαέλα Ψαρρού με πράσινο denim παντελόνι και jacket και εκρού denim αμάνικο Jacket

Ελληνίδες
Ελληνίδες
Ελληνίδες

H Μπέτυ Μαγγίρα με G-Star jumpsuit

Ελληνίδες

Η Μαρία Ηλιάκη με G-Star jumpsuit

Ελληνίδες

Η Κάτια Δέδε με Boyfriend Jeans

Η Κατερίνα Καραβάτου με πράσινο denim παντελόνι

Ελληνίδες

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710, @gstarraw_greece 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ