Με προβλήματα στον Αμπελώνα ο Ολυμπιακός Βόλου

0
45
Με προβλήματα στον Αμπελώνα ο Ολυμπιακός Βόλου

Δύσκολη αποστολή θα έχει στο πρώτο του ματς για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος μετά την αναβολή του παιχνιδιού της πρεμιέρας, φιλοξενείται από τον Αμπελώνα Λάρισας για τη 2η αγωνιστική, έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Ένα βασικό είναι μετά το κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα, αυτή έμεινε για μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων και ξαναμπήκε στο παρκέ την περασμένη Δευτέρα, με συνέπεια να βγει κάπως εκτός ρυθμού. Από κει και πέρα η προετοιμασία έγινε με απουσίες, αφού Σιμάκης και Γκοντόπουλος είναι άρρωστοι, ενώ ο Λουλούδης έχει θλάση στη γάμπα κι έτσι θα μείνουν στον Βόλο. Σε ό,τι αφορά τον Τσιακλάγκανο,  θα είναι στην αποστολή, αλλά έχει χάσει προπονήσεις λόγω στρατιωτικής θητείας.

Έτσι λοιπόν ο Αμπελώνας, που ενισχύθηκε η τελευταία με τους Χρήστο Αναγνωστόπουλο και Κυριακόπουλο, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη, με τους ερυθρόλευκους να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με όλα όσα έχουν συμβεί και επιπλέον να έχουν και στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι την επόμενη Τετάρτη στο εξ αναβολής ματς με την Αναγέννηση Λαμίας εντός έδρας θα πρέπει να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Ωστόσο, η αισιοδοξία δε λείπει για κάτι καλό στο παρθενικό επίσημο ματς της σεζόν.

Το πρόγραμμα

Γ’ Εθνική/4ος όμιλος/2η αγωνιστική

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Αμπελώνα 17.00 Αμπελώνας 1986-Ολυμπιακός Β.

Κάννης-Διαμαντής (Σταμάτης)

Μουζακίου 17.00 Γ.Σ. Γόμφοι-Γ.Σ. Αλμυρού

Ζαχαρής-Καρακώστας (Τέγα)

Μεσολογγίου 17.00 Λέων ΑΣ Μεσολογγίου-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Λιότσιος-Ασημακάκη (Πατσαντζόπουλος)

Χαλκιοπούλειο 17.00 Αναγέννησις Λαμίας-Τιτάνες Παλαμά

Γιατρόπουλος-Αβραμίδου (Βαρνάς)

Ιωαννίνων (Ν) 17.00 Σπάρτακος-Αναγέννηση Καρδίτσας

Μελανίδης-Χατζηκώστας (Τσιγγέλης)

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

Πηγή