Οι εκλεκτοί Μπόλονι για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος

0
31
Οι εκλεκτοί Μπόλονι για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος

Ο Λάζλο Μπόλονι για το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος το Σάββατο στις 20.30 στο ΟΑΚΑ επέλεξε 21 παίκτες για την αποστολή του Παναθηναϊκού, στην οποία βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Μαουρίτσιο, κάτι που ήταν βέβαιο, καθώς έχει πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός, αλλά και ο Μόλο. Ο Γάλλος αποτελεί έκπληξη, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τον επανενεργοποιεί.

Αντιθέτως, έμειναν εκτός αποστολής οι Βέλεθ (αμυντικός), Αντονίτο (μπακ), Χατζηθεοδωρίδης (μπακ), Χουάνκαρ (μπακ-χαφ), Αγιούμπ (χαφ), Βιγιαφάνιες (χαφ), Σαβιέρ (εξτρέμ) και Ιωαννίδης (φορ).

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Σεργκέι Κουζνιέτσοφ θα βρίσκεται στο πλευρό του Λάζλο Μπ, ενώ στο τεχνικό τιμ της ομάδας παραμένει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο Σεργκέι Κουζνιέτσοφ έχει γεννηθεί στις 31/8/1982, είναι Ούγγρος και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Φέρεντσβαρος. Ως βοηθός προπονητή εργάστηκε στην Άρσεναλ Τούλα (2018) και στη Σπάρτακ Μόσχας (2018-19).

Πηγή