Οι συμμετοχές του Ο.Μ.Α.Θ. στο Ράλι Κένταυρος

0
93
Οι συμμετοχές του Ο.Μ.Α.Θ

To αυτοκίνητο των Πλάγου-Ρέντη

Σε πλήρεις ρυθμούς έχει επανέλθει το πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού με συνεχόμενους αγώνες. Έτσι από την ανάβαση Κύμης που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ που διεξήχθη στην πίστα Lonato της Ιταλίας, πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς rally με το Rally Κένταυρος να φιλοξενεί τον επόμενο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος rally ασφάλτου. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από τον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχοντας με δέκα αθλητές.

Στην ανάβαση Κύμης ο Γιώργος Μαγγιδάς συμμετείχε με Ford Escort MKII στην κατηγορία των ιστορικών, πιστοποιώντας την ταχύτητα που είχε δείξει στην Πορταριά και τερματίζοντας δεύτερος, χάνοντας την πρωτιά για μόλις 0,77 δευτερόλεπτα.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ στην Ιταλική πίστα του Lonato ο Γιάννης Ντόρμπας στην πρώτη του συμμετοχή σε τέτοιου επιπέδου αγώνα κατάφερε να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση μαζεύοντας εμπειρίες για τη συνέχεια.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο rally Κένταυρος, όπου δέκα αθλητές του σωματείου θα συμμετάσχουν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.

Στην κατηγορία C3 θα δούμε τους Γιάννη Πλάγο και Άλκη Ρέντη με Honda Civic Type R.Το εκρηκτικό πλήρωμα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του αλλά και στην F2, χαρίζοντας μας θεαματικά περάσματα, όπως μας έχει συνηθίσει σε μία κατηγορία που βρίθει συναγωνισμού.

Στην κατηγορία C4 ο Στέλιος Αράπης θα καθίσει δεξιά του Άγγελου Κουτσούκου στην πρώτη εμφάνιση του πληρώματος σε ασφάλτινο τερέν με Toyota Starlet.

Στην κατηγορία C5 οι Σταμάτης Μιχαήλ και Διαννέλος Μπαλωτής με Peugeot 106 S16 θα εκκινήσουν τον πρώτο τους αγώνα rally μετά την αναβάθμιση του αυτοκινήτου τους σε μία κατηγορία που οι συμμετοχές είναι όλες φαβορί για τη νίκη. Στην ίδια κατηγορία θα κάνει και το ντεμπούτο ο Βασίλης Ανάγνου ως συνοδηγός έχοντας τον δύσκολο ρόλο καθοδήγησης του Κωνσταντίνου Καρλιώτη με Citroen Saxo VTS.

Στην κατηγορία C6 οι Στάθης Δαμασιώτης και Άγγελος Χατζηαγγελάκης με Toyota Yaris θα κληθούν να αντιμετωπίσουν  τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και όχι μόνο σε μία κατηγορία, στην οποία ο Βαγγέλης Μασιάλας με Citroen Saxo VTS θα κάνει την εμφάνιση του με νέο συνοδηγό τον Αλέξανδρο Μπάκα. Πρώτη εμφάνιση σε αγώνα rally θα κάνει και ο Δημήτρης Μπίκας με Citroen Saxo VTS έχοντας ως συνοδηγό τον Γρηγόρη Παναγιώτου.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Κύμης και στο Lonato και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rally Κένταυρος καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Πηγή