Αισιόδοξη η Τζούντι Κράιμερ για την προοπτική μιας τρίτης ταινίας του Mamma Mia!

0
23
Mamma Mia!

Η συν-δημιουργός του μιούζικαλ Mamma Mia! με τα τραγούδια του ABBA είναι αισιόδοξη για την προοπτική μιας τρίτης ταινίας.

Η Τζούντι Κράιμερ είναι ένα από τα μυαλά πίσω από την αρχική σκηνική παραγωγή και παραγωγός στην πρώτη ταινία και στη συνέχεια του 2018…Και στις δύο ταινίες πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Μέριλ Στριπ, Αμάντα Σέφριτ, Πιρς Μπρόσναν και Κόλιν Φερθ.

Σε μια συνέντευξη με το Daily Mail, αποκάλυψε ότι μια τρίτη ταινία είναι πολύ πιθανό να συμβεί και θα μπορούσε να χτυπήσει κινηματογράφους νωρίτερα από ό, τι νομίζετε.

“Ήθελα να συνεχίσω με αυτό, στο μυαλό μου, κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών“, είπε η Κράιμερ. “Αλλά τότε χτύπησα η ομίχλη του COVID.”

Πρόσθεσε: “Νομίζω ότι μια μέρα θα υπάρξει μια άλλη ταινία, γιατί υπάρχει μια τριλογία, βλέπετε. Ξέρω ότι η Universal θα ήθελε να το κάνω.”

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της επιτυχίας που έχουν απολαύσει και οι δύο ταινίες Mamma Mia! Η πρώτη ταινία όπου τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν στη Σκιάθο, Σκόπελος και Νταμούχαρη έφερε 600 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο “box office” και η συνέχεια που γυρίστηκε στην Κροατία περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το γεγονός ότι η Κράιμερ είχε προγραμματίσει να αρχίσει να σχεδιάζει μια τρίτη ταινία φέτος υποδηλώνει ότι ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουμε μια δεκαετία για την επόμενη δόση, όπως κάναμε την πρώτη φορά.

Φυσικά, η πανδημία του κοροναϊού έχει επιβραδύνει τη βιομηχανία του κινηματογράφου συνολικά, οπότε είναι ένα χτύπημα ταχύτητας να πάρει το κλείσιμο τριλογίας στο σινεμά.

 

Η Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι Mamma Mia! Here We Go Again θα ενταχθεί στη βιβλιοθήκη ταινιών της την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ