Ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τους εκτροφείς μελισσών

0
19
Melisokomos
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνει στους μελισσοκόμους ότι με βάση την αριθμ. 282371/2006 ΚΥΑ όλες οι εκτροφές μελισσών οφείλουν να τηρούν Μητρώο Φαρμακευτικής Εκτροφής (ΜΗΦΑΕ) προκειμένου να διασφαλίζεται ο υγειονομικός έλεγχος της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος.
Όσοι μελισσοκόμοι δε διαθέτουν ΜΗΦΑΕ, ανεξαρτήτως δυναμικότητας της εκτροφής τους , ενημερώνονται ότι πρέπει, στα πλαίσια της διαδικασίας θεώρησης των μελισσοκομικών τους βιβλιαρίων ή της υποβολής αίτησης συμμετοχής τους στις δράσεις 3.1 – Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων και 3.2- Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας, να παραλαμβάνουν για να συμπληρώνουν το σχετικό έντυπο ΜΗΦΑΕ είτε από το Κέντρο Μελισσοκομίας ή τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Μαγνησίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και στο τηλ. 2421352432 και στο Μελισσοκομικό Κέντρο Θεσσαλίας -Ανθίμου Γαζή 142 και στο τηλ 2421032946 κ. Ευθυμίου Ευαγγελή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ