Ανακοινώθηκε το One Piece Odyssey: RPG με νέα ιστορία από τον Eiichiro Oda

0
25
Ανακοινώθηκε το One Piece Odyssey: RPG με νέα ιστορία από τον Eiichiro Oda

One Piece, Ανακοινώθηκε το One Piece Odyssey: RPG με νέα ιστορία από τον Eiichiro Oda

Νέο παιχνίδι One Piece υπάρχει στον ορίζοντα, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης βίντεο για τον εορτασμό της 25ης επετείου του manga/anime. Η διάσημη σειρά θα αποκτήσει ένα RPG με μια πρωτότυπη ιστορία γραμμένη από τον δημιουργό της, Eiichiro Oda.

Το One Piece Odyssey είναι ένα open-world game στο οποίο ο Luffy και το πλήρωμά του εξερευνούν ένα νησί που εντοπίζουν μετά από μια μεγάλη καταιγίδα. Εκεί θα βρουν θησαυρούς, μυστηριώδη μέρη, δυνατούς εχθρούς αλλά και παράξενους ντόπιους.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το ιαπωνικό στούντιο ILCA, το οποίο πρόσφατα εργάστηκε στα remakes του Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl, καθώς και στα Dragon Quest XI και Nier Replicant.

Το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά για το gameplay, ωστόσο γνωρίζουμε πως εκτός από το πλήρωμα του Thousand Sunny θα υπάρχει και ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας στη διάθεση των παικτών.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στα Xbox, PlayStation και PC αργότερα φέτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ