Αναλυτική κίνηση Λιμένων Γλώσσας και Σκοπέλου

0
64
George Garas

Σε δεύτερη συνέντευξη για διευκρινήσεις όσο αφορά την κίνηση επιβατών με τον αξιότιμο Κο. Διοικητή Α’ Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου ΠΛΩΤΑΡΧΗ Λ.Σ ΓΚΑΡΑ ΓΕΏΡΓΙΟ. Αποκομίσαμε λοιπόν από τα τηρούμενα στατιστικά στοιχεία της υπηρεσίας τον ακριβή αριθμό επιβατών για τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο έτους 2017 και 2018 στους Λιμένες Γλώσσας και Σκοπέλου ξεχωριστά.

Έχει παρατηρηθεί μια πτώση στην φετινή σεζόν για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, φαίνεται σημαντικό ρόλο να έχει παίξει για το αποτέλεσμα αυτό, η μη ύπαρξη πλοίου μεγάλης χωρητικοτητας σε ΙΧ Αυτοκίνητα στην γραμμή Αγίου Κων/νου καθώς επίσης και η καθυστέρηση δήλωσης δρομολογίων στην γραμμή Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων (ΣΚΌΠΕΛΟ).

Συγκεντρωτικά οι κινήσεις επιβατών  έτους  2018 – 2017 για Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο και Σεπτέμβριο στους Λιμένες Γλώσσας και Σκοπέλου :

Έτους 2017 : 127,763 Κινήσεις επιβατών ομοίως, Γλώσσας και Σκοπέλου  .

Έτους 2018 : 135,689 … Προκύπτει μια διαφορά επί του συνόλου της τάξης του 6,21% περίπου μεταξύ των κινήσεων των συγκεκριμένων μηνών των δύο ετών.

Τις ευχαριστίες μας για τις διευκρινήσεις σας κ. Διοικητα, σας ευχόμαστε καλή Χειμερινή σεζόν και κάθε επιτυχία σε κάθε σας υπηρεσιακό επιχείρημα.

Magnesia.TV

www.magnesia.tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ