Αναμένοντας συναντήσεις και αποτελέσματα στην μπασκετική Νίκη

0
38
Αναμένοντας συναντήσεις και αποτελέσματα στην μπασκετική Νίκη

Ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 

Το ότι θα μιλήσει πολύ σύντομα μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου είχε δηλώσει μέσω του «Magnesiasports» o ισχυρός άνδρας της διοικούσας επιτροπής Μπάμπης Τουτουντζόγλου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί για το τι μέλλει γενέσθαι. Την ίδια στιγμή πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται αποτελέσματα συναντήσεων, προτού γίνουν οι τοποθετήσεις…

Το τύποις εορταστικό απόγευμα εξάλλου με την ποδοσφαιρική Νίκη ολοκληρώθηκε, οπότε σειρά παίρνει το μέλλον και ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για την ομάδα μπάσκετ, που φέτος έκανε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έτσι, οι επαφές του Μπάμπη Τουτουντζόγλου με διάφορα πρόσωπα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον οργανισμό και την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και οι σχετικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (ημερών μάλιστα) να προκύψει και συνάντηση μεταξύ Διοικούσας Επιτροπής και διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Σίγουρα, εφόσον προκύψει κάτι τέτοιο όλοι θ’ αναμένουν τα αποτελέσματα μίας τέτοιας συνάντησης, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις εξελίξεις στην μπασκετική Νίκη Βόλου. Σε διάφορα χρονικά σημεία εξάλλου ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου έχει επισημάνει ότι το τμήμα καλαθοσφαίρισης δεν μπορεί να πορεύεται μόνη του και ότι χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια για να εκπροσωπεί επάξια τον σύλλογο. Δεν είναι άλλωστε λίγα τα κύματα που έχουν προκύψει κατά καιρούς ανάμεσα σε Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ και Ερασιτεχνική Νίκη, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από το τελευταίο κάπως έντονο επεισόδιο.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για τους «κυανόλευκους», που καλούνται από εκεί και πέρα να προετοιμαστούν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, το έμψυχο υλικό είναι ποιοτικό και μπορεί να σταθεί και πάλι στην κατηγορία της Β’ Εθνικής, με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που συνηθίζονται σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή