Απετράπη ο απόπλους του “Πρωτέα”

0
20
δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ Πρωτεύς

Με το Express Skiathos ταξιδεύουν για Σκιάθο και Σκόπελο οι επιβάτες του «Πρωτέα» που σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι έχει βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του. Οι επιβάτες για την Αλόννησο θα αποπλεύσουν με το Flying Cat 4 το μεσημέρι για της Αλόννησο.

Ειδικότερα, σήμερα στις 7π.μ. και ενώ γινόταν προθέρμανση της μηχανής, ώστε το πλοίο να αποπλεύσει στις 8 για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη και ενημερώθηκε άμεσα το Λιμεναρχείο Βόλου. Δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για την αποκατάσταση της βλάβης έγκαιρα για να γίνει το δρομολόγιο. Έτσι σε συνεννόηση μεταξύ των εταιριών, και οι 45 επιβάτες και 15 Ι.Χ. αυτοκίνητα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το «Πρωτεύς» τελικά ταξίδεψαν στις 9π.μ. με το πλοίο Express Skiathos, για Σκιάθο και Σκόπελο.

Όσον αφορά τους επιβάτες που είχαν προορισμό την Αλόννησο, θα αναχωρήσουν από το Βόλο στις 14.30 με το καταμαράν FlyingCat 4.

Οι διαδικασίες αποκατάστασης της βλάβης του «Πρωτεύς» ξεκίνησαν και αφού ολοκληρωθούν, θα γίνει επιθεώρηση από το Λιμεναρχείο, ώστε το πλοίο να ξεκινήσει ξανά δρομολόγια.

ert

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ