Αποσύρει ο Guardian το πακέτο «διακοπών κρίσης» στην Ελλάδα

0
18
Guardian

Να αποσύρει το πανάκριβο ταξιδιωτικό πακέτο στην Ελλάδα της κρίσης αποφάσισε ο Guardian, μετά την έκταση που έλαβε το θέμα στη χώρα μας και το κύμα αντιδράσεων στα social media.

Ήδη από την ιστοσελίδα The Guardian Holidays έχουν αφαιρεθεί οι καταχωρήσεις για τις θεματικές εκδρομές τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια και την Ουκρανία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ εκπρόσωπος του βρετανικού ειδησεογραφικού ομίλου ανέφερε ότι ο Guardian αποφάσισε να αποσύρει το εν λόγω πρόγραμμα «ώστε να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας».

«Ο Guardian συνεργάζεται με την Political Tours για να προσφέρει πληροφοριακά ταξίδια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες για ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόηση που έχουν του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου σε αυτά τα μέρη. Κατόπιν σκέψης διακόπτουμε αυτό το πρόγραμμα ούτως ώστε να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Guardian.

Σημειώνεται πως το πακέτο κόστιζε 2.850 ευρώ το άτομο για 7 διανυκτερεύσεις ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα συναντούσαν μέλη ΜΚΟ που ασχολούνται με την προσφυγική κρίση, πρώην υπουργό και οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ