Αυτά τα must-have εσώρουχα θα σου εξασφαλίσουν ακαταμάχητη θηλυκότητα

0
17
Αυτά τα Must Have εσώρουχα θα σου εξασφαλίσουν ακαταμάχητη θηλυκότητα

Οι νέες συλλογές εσωρούχων της Luna Splendida, Flirt & Orchidea, είναι εμπνευσμένες από την άνοιξη και μας προσφέρουν παστέλ αποχρώσεις για full ανανέωση! Ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε τα sets που είναι ιδανικά για την capsule wardrobe κάθε γυναίκας: κλασικοί χρωματισμοί, κορυφαία ποιότητα, απόλυτη εφαρμογή και φυσικά…δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και εσύ θα λατρεύεις να τα φοράς!

Χωρίς αμφιβολία, ένα λευκό & ένα μαύρο σετ εσωρούχων δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και στις συλλογές Flirt & Ochidea ξεχωρίσαμε τα πιο αισθαντικά σχέδια, που μπορούν να σε ακολουθήσουν σε κάθε σου look – επειδή το να νιώθεις όμορφα με το ντύσιμό σου ξεκινάει από τα εσώρουχα.

Ντελικάτες δαντέλες και μοντέρνα designs δημιουργούν μερικά από τα πιο ονειρικά, αγαπημένα μας σχέδια! Λευκό και μαύρο στα πιο flirty σχέδια, sexy διαφάνειες και εκλεπτυσμένες δαντέλες με αντοχή στον χρόνο! Με πληθώρα σχεδίων για να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο, τα εσώρουχα της Luna Splendida υπογραμμίζουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας και απογειώνουν την ερωτική διάθεση.

Εκτός από black & white, στη Luna Splendida θα βρεις και τις top ανοιξιάτικες αποχρώσεις του ροζ, λιλά και μέντας, για ανανέωση από μέσα προς τα έξω! Η άνοιξη αδιαμφισβήτητα είναι συνυφασμένη με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση και εμείς λατρέψαμε το mood αυτών των συλλογών!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ