Αυτή η φούστα μπαίνει (και πάλι) δυναμικά στο παιχνίδι του στυλ

0
11
Αυτή η φούστα μπαίνει (και πάλι) δυναμικά στο παιχνίδι του στυλ
Αυτή η φούστα μπαίνει (και πάλι) δυναμικά στο παιχνίδι του στυλ

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Η pencil φούστα, η οποία έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην δεκαετία του ’50, είναι από τα πιο basic items της γυναικείας γκαρνταρόμπας.Έρχεται, φεύγει και επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο. Σίγουρα όμως δεν έχει πεθάνει. Αντίθετα. Αυτή τη σεζόν είναι ίσως το πιο hot skirt trend, όπως τουλάχιστον επιβεβαιώνουν μερικά από τα πιο δημοφιλή runways της σεζόν, ανάμεσά τους εκείνο της Elisabetta Franchi, του Balmain, του Fendi και άλλων μεγάλων οίκων.

Ως team ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο comeback, μιας και η pencil φούστα πέρα από την υπέρμετρη κομψότητά που την διακατέχει, έχει την μαγική ικανότητα να κολακεύει όλες τις γυναικείες σιλουέτες, ανεξαρτήτως sizes και σωματοτύπων. Ένα πραγματικό διαμάντι για το καθημερινό – all day αλλά και πιο formal – στυλ κάθε γυναίκας. Ένα item που λειτουργεί σαν λευκός καμβάς, πάνω στον οποίο μπορείς να σχεδιάζεις οτιδήποτε επιθυμείς.

View this post on Instagram

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Δείτε παρακάτω πώς μας προτείνουν να φορέσουμε την pencil φούστα μερικοί από τους πιο πετυχημένους designers του πλανήτη:

Elisabetta Franchi AW22

Christian Sirano AW22

Balmain AW22

Sportmax AW22

Prabal Gurung AW22

Fendi AW22


Moschino AW22

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ