Α.Ευσταθίου: 49.000 θέσεις επιβατών από τα βρετανικά αεροδρόμια προς την Σκιάθο το 2019

0
14
Ευσταθίου

Θετικά κύλησε η πρώτη μέρα της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού World Travel Market 2018 , με πολλές συζητήσεις και ειδικές εκδηλώσεις προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο TheNewspaper.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της Σκιάθου Αλέκος Ευσταθίου, η  ανασφάλεια των Bρετανών λόγω του επερχόμενου brexit έχει επηρεάσει σημαντικά την ροή των κρατήσεων προς όλες τις χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως τις τελευταίες 4 βδομάδες η χώρα πήρε 30%λιγότερες κρατήσεις απ’ ότι τις αντίστοιχες την περσινή χρονιά.

Η Σκιάθος είναι περίπου 5%,πίσω μέχρι τα έως τώρα στοιχεία είναι ενθαρρυντικό το γεγονός πως  ο αριθμός των θέσεων δεν μειώνεται.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την  thomas cook ενημέρωσε ότι φέτος θα έχει 49.000 θέσεις από τα βρετανικά αεροδρόμια για το νησί της Σκιάθου.

Η πρόσφατη αναφορά των στατιστικών στοιχείων του αεροδρομίου της Σκιάθου αντανακλά αυτήν την αναγκαιότητα, καθώς υπήρξε μείωση της τάξεως του 3% στο σύνολο των πτήσεων του αεροδρομίου της Σκιάθου μεταξύ των ετών 2017-2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ