Βγήκε στο δρόμο αιμόφυρτη και ζητούσε βοήθεια η 36χρονη – Εικόνες από το σημείο

0
4

Σε σοκ παραμένουν οι κάτοικοι της οδού Εργάνης 6 στον Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο Κρήτης από το νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες βράδυ.

Σύμφωνα με το cretapost όλα συνέβησαν όταν ένα ζευγάρι, καβγάδιζε έντονα στο σπίτι του. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και σε κάποια στιγμή ο 36χρονος παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτυπά με 14 μαχαιριές στην 36χρονη αρραβωνιαστικιά του στο θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι μέσα στα αίματα ζητώντας βοήθεια.

Γείτονες που άκουσαν τον καβγά του ζευγαριού, ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα και τον άλλο πήρε τον άνδρα ο οποίος δεν έφερε σοβαρά τραύματα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Η 36χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακής βίας. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή