Βελτίωση της καθημερινότητας των νησιών των Σποράδων, ο στόχος του Σάκη Ζλατούδη

0
23
Ζλατούδη

Η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και των τριών νησιών αποτελεί προτεραιότητα για τον νεοεκλεγέντα εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου. Ενα από τα ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Σάκη Ζλατούδη είναι η προσβασιμότητα των νησιών, με επίκεντρο τη συνεργασία για την προώθηση των θεμάτων που ταλανίζουν τις νησιωτικές περιοχές.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο νέος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων, ο οποίος εξελέγη με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, υπογραμμίζει ότι «με ενδιαφέρει η συνεργασία και επικοινωνία με όλο τον κόσμο από τα τρία νησιά, για να προωθήσουμε καλύτερα τα θέματα που μας απασχολούν στην Περιφέρεια».

Το βασικότερο ζήτημα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του μόνιμου πληθυσμού «γιατί αυτή είναι η βάση των κατοίκων που μένουν δώδεκα μήνες τον χρόνο και ταυτόχρονα όλες οι υπηρεσίες που αφορούν στην ανταγωνιστικότητα της τοπικής μας οικονομίας που είναι η τουριστική βιομηχανία» υπογραμμίζει. Πολλά τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες, με τον κ. Ζλατούδη να υπογραμμίζει ότι «πρώτο μέλημα όλων μας, και αυτή είναι η φιλοσοφία του περιφερειάρχη, είναι να ζει ο νησιώτης όπως ζει και ένας στεριανός Θεσσαλός. Να έχει τις ίδιες υπηρεσίες, να μη νιώθει πολίτης τρίτης κατηγορίας» είπε.

taxydromos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ