Βολιώτης αναστάτωσε επιβάτες και πλήρωμα πλοίου

0
17
Proteus

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου και συγκεκριμένα στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “Πρωτεύς”, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Βόλο για Σποράδες στις 8.15 το πρωί. Στις 8 το πρωί, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου, από τον πλοίαρχο του “Πρωτεύς” για 50χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν επιβάτης του πλοίου και με τη συμπεριφορά του, διατάραζε την ηρεμία και προκαλούσε τρόμο στους επιβάτες.

Λίγο πριν αποπλεύσει από το λιμάνι του Βόλου το πλοίο, ο 50χρονος Βολιώτης, κάτοικος Ν. Ιωνίας που είχε επιβιβαστεί στο πλοίο, άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να εκφοβίζει τους επιβάτες και το πλήρωμα ότι θα τους επιτεθεί.

Ο πλοίαρχος ζήτησε από το Λιμεναρχείο συνδρομή για να αποβιβαστεί ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα.

Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών και κλιμάκιο της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του Λιμεναρχείου, μετέβησαν στο πλοίο και αποβίβασαν τον άνδρα.

Μετά από επικοινωνία με την Εισαγγελία, ο άνδρας τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη και νωρίς το μεσημέρι, παραδόθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου, στην Αστυνομία, προκειμένου να οδηγηθεί από τους αστυνομικούς σε ακούσια εξέτασης στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείο Βόλου.

magnesianews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ