Βούλγαροι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε Σποράδες, Μαγνησία και Εύβοια

0
14
Boulgaroi Sporades

Ταξίδι εξοικείωσης τριών δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία διοργάνωσε και υλοποίησε σε Σκύρο, Αλόννησο, Σκιάθο, Σκόπελο, Μαγνησία και Εύβοια το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας-Βουλγαρίας.
Την πρωτοβουλία, διοργάνωση και υλοποίηση του ταξιδιού από τον ΕΟΤ υποστήριξαν πολλοί φορείς, όπως: το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Βουλγαρία, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι Δήμοι Σκύρου, Αλοννήσου, Σκιάθου, Αιδηψού καθώς και τοπικές επιχειρηματικές ενώσεις και εθελοντές.
Στο ταξίδι συμμετείχε ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού Nova Tv (No 1 σε τηλεθέαση, 23,75% μερίδιο τηλεθέασης στις ηλικίες 18-49 σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας μετρήσεων Nielsen) αποτελούμενη από τη γνωστή ρεπόρτερ και παρουσιάστρια Vasilena Simeonova Grabcheva και τον εικονολήπτη Dimitar Vasilev Vasilev καθώς και η γνωστή φωτογράφος και δημοσιογράφος Rumiana Toneva, από το ποιοτικό περιοδικό ποικίλης ύλης «Trend».
Τους δημοσιογράφους συνόδευσε ο Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας-Βουλγαρίας, Γιώργος Σταφυλάκης. Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ πλούσιο ρεπορτάζ με πολλές ώρες βίντεο και μεγάλο όγκο ποιοτικού φωτογραφικού υλικού και αναμένεται να προβληθεί σειρά αφιερωμάτων στον τηλεοπτικό σταθμό και να δημοσιευθούν πολλά άρθρα στο περιοδικό.

magnesianews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ