Βρήκαμε το ιδανικό μαγιό για κάθε σωματότυπο

0
92
Βρήκαμε το ιδανικό μαγιό για κάθε σωματότυπο
Βρήκαμε το ιδανικό μαγιό για κάθε σωματότυπο

Cover photo credit: zara.com

Αν προσπαθείς κάθε καλοκαίρι να βρεις το τέλειο μαγιό και νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις, αφού οι περισσότερες από τις επιλογές  σου δεν είναι ούτε βολικές ούτε κολακευτικές, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Δημιουργήσαμε μια λίστα από υπέροχα μαγιό για κάθε πιθανό σωματότυπο, στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτό το καλοκαίρι.

μπικίνι

photo credit: zara.comΠροτού όμως περάσουμε στις επιλογές, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως να διαλέγουμε ένα μαγιό με βάση το σώμα μας. Οι ειδικοί συστήνουν τα παρακάτω Do’s και Dont’s που θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή για σένα, αυτό το καλοκαίρι.

Ο απόλυτος οδηγός για μαγιό

DO’S 

  • Δοκίμασε όσο το δυνατόν περισσότερα και διαφορετικά είδη μαγιό. Τα στυλ και τα trends αλλάζουν και διαμορφώνονται συνεχώς, οπότε αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βγείς απο το comfort zone σου και να πάρεις πάλι το ίδιο στυλ μαγιό που έχεις την τελευταία πενταετία. Που ξέρεις, μπορεί να βρείς κάτι που θα εκπλήξει εσένα και θα αναδείξει τη σιλουέτα σου.
  • Αν δεν είσαι σίγουρη, πήγαινε πάντα με το μικρότερο νούμερο. Τα μαγιό τείνουν να διαστέλλονται όταν βρέχονται, οπότε το μικρότερο δε θα είναι πρόβλημα.
  • Χρησιμοποίησε τις τιράντες και τα δεσίματα των μαγιό. Υπάρχουν για αυτό το λόγο. Όταν δέσεις σωστά το μαγιό σου, η στήριξη που θα σου προσφέρει θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

DONT’S

  • Αν το trend της περιόδου δεν σου ταιριάζει ή δεν είναι βολικό, μη το επιλέξεις. Το υπέροχο στυλ ξεκινάει με την άνεση και το σωστό fit στα μαγιό ή τα ρούχα. Είναι πιο σημαντικό να βρείς το μαγιό με το σχέδιο ή κόψιμο που ταιριάζει στη δική σου σιλουέτα και σε κάνει να νιώθεις άνετα.
  • Μην θεωρείς πως το μεγαλύτερο νούμερο θα σου δώσει περισσότερη κάλυψη. Πολλές γυναίκες αγοράζουν μαγιό πολύ μεγαλύτερα απο το size τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στο ύφασμα που δεν είναι ούτε κολακευτικά ούτε βολικά στο κολύμπι.

Σώμα Αχλάδι

Έχεις καμπύλες στους γοφούς και η μέση και το στήθος σου είναι αναλογικά μικρότερα, όπως η Beyoncé, η Jennifer Lopez και η Bebe Rexha.

Τι να αναζητήσεις: Το κλειδί για το τέλειο μαγιό για αυτό το σωματότυπο είναι να βρείς την ισορροπία των αναλογιών σου και της κάλυψης που ζητάς στο κάτω μέρος του σώματός σου.

Tips and tricks:

  • Παραδοσιακά μπορείς να αναζητήσεις ένα μπικίνι που το κάτω μέρος θα έχει σχήμα v και θα αναδεικνύει θελκτικά τους γλουτούς σου.
  • Απέφυγε τα χαμηλόμεσα μαγιό και προτίμησε ψηλόμεσα που θα κολακεύουν τους γλουτούς σου
  • Μια βαθιά κόψη ή ένα εντυπωσιακό top θα τραβήξει την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος.

Brazilian μπικίνι, H&M

μαγιό

Ολόσωμο μαγιό με τιράντες, Zara

μπικίνι

Μικρό μπούστο

Αναλογικά έχεις μικρότερο μπούστο με  cup A ή Β όπως η Kate Hudson, η Zoe Saldana και η Ariana Grande.

Τι να αναζητήσεις: Ένα μικρό στήθος απαιτεί και λιγότερη στήριξη, οπότε μπορείς να προσανατολιστείς σε στυλ μαγιό με μικρή κάλυψη ή διακοσμημένες λεπτομέρειες και μοτίβα.

Tips and tricks:

  • Τα τριγωνικά top δημιουργούν καμπύλες όπως και τα έντονα διακοσμητικά ή βολάν. Τα μπικίνι-bra ή τα push-up μαγιό ανυψώνουν το στήθος.
  • Το να έχεις μικρότερο στήθος σημαίνει οτι μπορείς να φορέσεις σχεδόν τα πάντα απο μικροσκοπικά τριγωνικά tops ως και ολόσωμα χωρίς καμια στήριξη, οπότε αγάπησέ το!

Τριγωνικό μπικίνι λιλά, H&M

μπικίνι

Μπικίνι μπαντό, Zara

μπικίνι

Μεγάλο μπούστο

Με ένα μεγαλύτερο size στήθους, σίγουρα χρειάζεσαι και μεγαλύτερη στήριξη, όπως η Cardi B, η Katy Perry και η Sofia Vergara.

Τι να αναζητήσεις: Διάλεξξε μαγιό με μπανέλα ή σχηματισμένα cups για ναδώσεις στο στήθος σου την υποστήριξη που χρειάζεται. Απέφυγε τα βολάν και τα διακοσμητικά στα top τα οποία προσδίσουν μεγαλύτερο όγκο.

Tips and tricks:

  • Tops που με μπανέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες παρέχουν επιπλέον στήριξη. Όσο πιο μεγάλες οι τιράντες τόσο το καλύτερο.
  • Ψάξε για μαγιό στο ίδιο μέγεθος με το σουτιέν σου για να κάνεις την πιο safe επιλογή.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στο κάτω μέρος, μπορείς να φορέσεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα.

Baby blue μπικίνι με τριγωνάκι, Ivory Rose

μπικίνι

Φλοράλ μπικίνι με μεγάλη τιράντα, Aerie – American Eagle

μπικίνι

Tummy tuck

Το βάρος σας συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς.

Τι να αναζητήσεις: Διάλεξε ψηλόμεσα μαγιό που θα βοήθησουν αν θέλεις να καλύψεις το μέρος της κοιλιάς. Επίσης υπάρχουν ολόσωμα μαγιό με κόψιμο που θα κολακεύσουν το σωματότυπό σου.

Tips and tricks:

  • Tops που με μπανέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες παρέχουν επιπλέον στήριξη. Όσο πιο μεγάλες οι τιράντες τόσο το καλύτερο.
  • Ψάξε για μαγιό στο ίδιο μέγεθος με το σουτιέν σου για να κάνεις την πιο safe επιλογή.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στο κάτω μέρος, μπορείς να φορέσεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα.

Aerie Bikini με ρίγες, American Eagle

Ψηλόμεσο μπικίνι, Zara

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ