Γιατί οι Γαλλιδές fashionistas αγοράζουν αυτό το μαγιό κάθε καλοκαίρι;

0
14

Οι Γαλλιδές fashionistas και το στιλ τους λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για εμάς όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε. Άλλωστε, η γκαρνταρόμπα της εκάστοτε εποχής αποτελείται από διαφορετικά staples και είναι εκείνα τα διαχρονικά κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ τη στιλιστική τους αξία και καταφέρνουν να χαρακτηρίζονται πάντα ως η επιτομή του στιλ. Ένα από αυτά είναι και το μαύρο μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και την αγάπη των Γαλλίδων.

Το μαύρο μαγιό έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή διάσημων γυναικών που αγαπούν το διαχρονικό στιλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι Esther Williams, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot και η πριγκίπισσα Diana, αλλά και top models όπως οι Claudia Schiffer και Cindy Crawford, που ανέδειξαν το μαύρο μαγιό ως το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού.

Μπικίνι ή ολόσωμο, με cut-outs, με έναν ώμο ή στράπλες, με βολάν ή 3D florals, το μαύρο μαγιό βρίσκεται στην κορυφή της shopping list του καλοκαιριού. Ακριβώς για αυτό το αγαπούν πολύ και οι Γαλλίδες fashionistas. Είναι θηλυκό και sexy, διαχρονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο, ενώ μπορεί να πάρει άνετα και τη θέση του τοπ στις διακοπές σε συνδυασμό με μία παντελόνα ή μία αέρινη φούστα. Φυσικά, εξίσου σημαντικό είναι πως κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου στιλ, ηλικίας ή σιλουέτας μπορεί να βρει το ιδανικό μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό σε μαύρη απόχρωση.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram.com/juliesfi

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ