Γρηγόρης Λέων: Ανάρτηση με αιχμές για το θρίλερ της Πάτρας

0
2
Γρηγόρης Λέων: Ανάρτηση με αιχμές για το θρίλερ της Πάτρας

Μία ανάρτηση με αιχμές έκανε ο Γρηγόρης Λέων με αφορμή την μυστηριώδη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από την Πάτρα, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, επισημαίνει σε ανάρτησή του στο twitter ότι “καθένας μπορεί να κάνει σενάρια και υποθέσεις αλλά μόλις επιβεβαιωθούν τα εργαστηριακά ευρήματα για τα δύο πρώτα παιδιά θα έχουμε μία και μόνο αλήθεια. Μετά θα αναζητούμε μόνο τις πραγματικές αιτίες θανάτου με βάση αυτά τα ευρήματα”.

“Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση”, καταλήγει.

Γρηγόρης Λέων

Το επόμενο διάστημα, πάντως, αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση, η οποία απασχολεί την κοινή γνώμη από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν και πέθανε η άτυχη Τζωρτζίνα. Υπενθυμίζεται ότι ελήφθη δείγμα DNA τόσο από τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και από την Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν το αίμα που έχει βρεθεί σε διάφορα φιαλίδια αντιστοιχεί στην 9χρονη.

Επίσης, το πόρισμα που αφορά στην τοξικολογική επανεξέταση των δειγμάτων για την Μαλένα και την Ίριδα, αναμένεται να παραδοθεί στην 18η ανακρίτρια εντός των επόμενων ωρών ή 24ωρων, όπως εκτιμάται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή