ΔΑΣ-ΟΤΑ: Να εφαρμοστούν άμεσα όλα τα μέτρα για COVID-19 στο Βόλο

0
61
Cleaning Home Table Sanitizing Kitchen Table Surface With Disinfectant Spray Bottle Washing Surfaces With Towel And Gloves. COVID 19 Prevention Sanitizing Inside
Cleaning home table sanitizing kitchen table surface with disinfectant spray bottle washing surfaces with towel and gloves. COVID-19 prevention sanitizing inside.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Να εφαρμοστούν άμεσα όλα τα  μέτρα από τη Δημοτική Αρχή

Την εύλογη ανησυχία των συναδέλφων και της κοινωνίας του Βόλου έχει προκαλέσει  η ύπαρξη,  σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου,  επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε συναδέλφισσα, εργαζόμενη σε Δημοτική Υπηρεσία εκτός Δημαρχείου.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας  ζητά από τη Δημοτική Αρχή Μπέου να προβεί τώρα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, σε όλες  τις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης των υπαλλήλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, στη λήψη όλων των μέτρων και στην εφαρμογή όλων των  πρωτοκόλλων για τη διαχείριση  του «κρούσματος» σε περιβάλλον εργασιακού χώρου.

Ζητούμε επίσης την άμεση απολύμανση όλων των χώρων του κτιρίου καθώς και σε όσα στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου για την καλύτερη δυνατόν αντιμετώπιση του συμβάντος  και την προστασία της υγείας όλων των συναδέλφων, μαζικά και δωρεάν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους, ενίσχυση της καθαριότητας και διανομή όλων των μέσων ατομικής προστασίας.

Η ένταξη της περιοχής του Δήμου Βόλου στην Κατηγορία 2 των μέτρων επιτήρησης, με τη γνωστή κατάσταση υποβάθμισης των μονάδων Δημόσιας Υγείας σε χερσαία και νησιωτική Μαγνησία από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων του κεφαλαίου,  πρέπει να σημάνει συναγερμό για την ολόπλευρη υλοποίηση ενεργειών πρόληψης σε Δημοτικές Υπηρεσίες και κτίρια που επισκέπτονται δημότες αλλά και συνάδελφοι από άλλους Δήμους.

Μας προκαλεί έκπληξη, λοιπόν, τόσο η αφωνία της Δημοτικής Αρχής όσο και του προεδρείου του Συλλόγου, τους οποίους καλούμε να πάρουν θέση.

Στη συναδέλφισσα ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στην υπηρεσία και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικό αγωνιστικό «παρών» στο  συλλαλητήριο σωματείων, συνδικάτων και  φορέων για την προστασία της υγείας του λαού και των δικαιωμάτων του, αύριο Τρίτη 13/10/2020, στις 6.30μμ στην Πλατεία Ελευθερίας, καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση, την Πέμπτη 15/10/2020 στις 10 το πρωί στον Άγ. Νικόλαο.

www.magnesia.tv

@MAGNESIA.TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ