Δείτε σε live μετάδοση το show της Tommy Hilfiger από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

0
9
Δείτε σε Live μετάδοση το Show της Tommy Hilfiger από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Tommy Hilfiger , ανακοινώνει το ντεμπούτο του Fall 2022 runway show, Tommy Factory – ένα βιωματικό creative playground και μία phygital εμπειρία που περιλαμβάνει μια πρώτη στο είδος της συνεργασία με τη Roblox και την Superplastic. Εμπνευσμένη από το εμβληματικό Factory του Andy Warhol και χρησιμοποιώντας το skyline της Νέας Υόρκης ως φόντο, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Brooklyn στις 11 Σεπτεμβρίου στις στις 2 π.μ. ώρα Ελλάδος.

Το Tommy Factory βασίζεται στην κληρονομιά του Warhol για τον εορτασμό της ποπ κουλτούρας και της δημιουργικής έκφρασης. Έτσι όπως ο Andy κατάφερε να συνδυάσει την μόδα, την τέχνη, τη μουσική και την ψυχαγωγία ζωντανά στο studio του, η εκδήλωση θα αποκαλύψει τη δημιουργία ενός fashion show, προβάλλοντας τους ανθρώπους, τη μόδα και την τέχνη όπου όλα μπορούν να συμβούν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω , στην γνώριμη για εμένα Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Εμπνευσμένοι από τον Andy Warhol και τον θόρυβο της Νέας Υόρκης, συνδεόμαστε με κοινό και νέα communities σε όλο τον κόσμο – μέσω του Roblox, των runway shows “See Now, Buy Now” και των in-store activations με επίκεντρο το Tommy Factory. Είναι μια γιορτή δημιουργικότητας καθώς γεφυρώνει το IRL και το URL με απροσδόκητους τρόπους.

Το show θα αναδείξει το νέο TH Monogram, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Βρετανό illustrator και graphic designer Fergus Purcell. Φτιαγμένο από ένα αλληλοσυνδεόμενο T και H, το monogram συνδέει το κλασικό με το νέο, φέρνοντας μια νέα πνοή στο prep sensibility και εναρμονίζοντάς το απόλυτα με την TOMMY HILFIGER. Επίσης, θα κάνει πρεμιέρα η limited edition συλλογή Fall 2022 Tommy Hilfiger X Richard Quinn. Σχεδιασμένη από τον διάσημο σχεδιαστή Richard Quinn, η capsule συλλογή αναμιγνύει τα χαρακτηριστικά τολμηρά μοτίβα και τις υπερβολικές σιλουέτες του Quinn με την εμβληματική εκδοχή του Hilfiger για τα American classics.

Για πρώτη φορά στην βιομηχανία της μόδας, το IRL catwalk θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερους από 52,2 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Roblox, ενώ οι avatar stars από το Superplastic (που είναι ο κορυφαίος δημιουργός διασημοτήτων κινουμένων σχεδίων και ψηφιακών συλλεκτικών αντικειμένων στον κόσμο) θα περπατήσουν στην ψηφιακή πασαρέλα φορώντας Tommy Hilfiger X Richard Quinn.

· «See Now, Buy Now»: Οι συλλογές θα μπορούν να αγοραστούν τη στιγμή που θα εμφανιστούν τα looks στην πασαρέλα μέσω της χαρακτηριστικής πλατφόρμας “See Now, Buy Now” του brand στο Tommy.com καθώς και σε φυσικά καταστήματα.

Δείτε παρακάτω το show της Tommy Hilfiger από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης σε live μετάδοση:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ