Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα (video)

0
8
Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα (video)

Στο πλαίσια της 86ης ΔΕΘ

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της 86ης ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να δεχτεί ερωτήσεις για τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη αλλά και τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών του χρόνου.

Μιλώντας από το βήμα της ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε προεκλογικά διλήμματα, απαντώντας και στα όσα είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί «πολιτικής τερατογέννεσης» σε σχέση με τη συγκρότηση κυβέρνησης που δεν θα συμμετέχει το πρώτο κόμμα.

Επισήμανε πως με την απλή αναλογική η χώρα θα έχει τη δυνατότητα να κυβερνηθεί για πρώτη φορά από μια κυβέρνηση που θα αντιπροσωπεύει μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού από το ένα τρίτο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επιχείρησε επίσης από το βήμα του Βελλίδειου να θέσει διλήμματα που ξεπερνούν το διαχωρισμό Δεξιάς κι Αριστεράς, δίνοντας έμφαση κι αξιοποιώντας την επικαιρότητα των υποκλοπών για να προωθήσει τη σύμπτυξη ενός πανδημοκρατικού μετώπου σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, χωρίς να αναφέρει ούτε μία φορά το όνομα του πρωθυπουργού.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή