«Δεν έχουμε καμία πρόταση για τον Ολυμπιακό Βόλου-Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

0
10
«Δεν έχουμε καμία πρόταση για τον Ολυμπιακό Βόλου Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

Η εκδήλωση του Ερασιτέχνη για τα 85 χρόνια των «ερυθρόλευκων»

Μπορεί η βροχή που άρχισε να πέφτει αργά το απόγευμα να χάλασε τα πλάνα του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, και να χρειάστηκε να μεταφέρουν την εκδήλωση για τα 85 χρόνια του συλλόγου σε σκεπαστό χώρο, ωστόσο οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά, ενώ όλοι περίμεναν τις επόμενες ειδήσεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, με τον πρόεδρο του ΑΣ Νίκο Τσεκούρα να τονίζει ότι καμία επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί για την ομάδα, και ότι αν χρειαστεί ο ΑΣ θα αναλάβει την αποστολή, χωρίς να υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει.

«Κάναμε πρόσκληση ενδιαφέροντος χωρίς κανέναν αποκλεισμό σε οποιονδήποτε επιθυμεί να καταθέσει έγγραφη πρόταση κοστολογημένη και εγγυημένη προκειμένου η Διοίκηση να την αξιολογήσει και να την φέρει προς έγκριση στην ΓΣ» ανέφερε αρχικά ο κ. Τσεκούρας και περιέγραψε γιατί τέθηκαν οι όροι για την κατάθεση των προτάσεων.

Όπως ανέφερε: «Ζητήσαμε οι προτάσεις να κατατεθούν στο ΔΣ, διότι εάν παρουσιαστούν περισσότερες προτάσεις στην ΓΣ είναι αδύνατον να γίνει αξιολόγηση γιατί μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και αντίθετες απόψεις και δεν προβλέπεται από το καταστατικό μας ψηφοφορία τέτοιου είδους. Άρα καμία πρόταση στην ΓΣ δεν θα γίνει δεκτή για συζήτηση

Κοστολογημένη για να έχουμε εικόνα των προθέσεων και του στόχου που θα βάλει ο ενδιαφερόμενος.

Εγγυημένη, αφενός να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος ότι και να αποχωρήσει στην μέση της σεζόν θα καλύψει τις υποχρεώσεις και συμφωνίες που αυτός έκανε μέχρι το τέλος, αφετέρου να αποφύγουμε καταστάσεις αποχώρησης στην μέση της σεζόν, όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν και στο τέλος να επιβαρύνεται ο σύλλογος».

Παράλληλα τόνισε ότι και ο ΑΣ κινήθηκε εντός και εκτός Βόλου να βρει ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερομένους να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. «Η σημερινή οικονομική κρίση που επικρατεί, εντός και εκτός Ελλάδας και η αβεβαιότητα που υπάρχει για το άμεσο μέλλον είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για κάποιον που θα ήθελε να εμπλακεί» σημείωσε όμως και υπογράμμισε: «Βλέπουμε και άλλους Ιστορικούς Συλλόγους γειτονικών Νομών πόσο δυσκολεύονται να βρουν λύσεις. Παρόλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση».

Ο κ. Τσεκούρας επεσήμανε ότι μέχρι σήμερα καμία επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί στο ΔΣ, αλλά συνεχίζονται οι επαφές, και αναμένονται πολύ σύντομα απαντήσεις. «Όπως καταλαβαίνετε και είναι λογικό δεν μπορούμε να περιμένουμε αιώνια η ομάδα, πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί. Χρονικά το τοποθετούμε μέχρι την επόμενη Τετάρτη, Πέμπτη να γίνουν οι τελικές επαφές ώστε να έχουμε το δεκαήμερο περιθώριο που προβλέπεται από το καταστατικό για σύγκληση γενικής συνέλευσης στην οποία θα γίνουν αναλυτικότερες ανακοινώσεις και διευκρινήσεις» επεσήμανε και τόνισε ότι εάν τελικά δεν βρεθεί κάποιος να τρέξει την ομάδα μόνος του, θα τη λειτουργήσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

«Θα πούμε με ειλικρίνεια στους φιλάθλους μας την αλήθεια, δεν θα υποσχεθούμε κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε. Το όνομα, το χρώμα και το σήμα του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα σβήσουν, όσες προσπάθειες κι αν γίνονται. Νομίζω ότι είμαστε κοντά στη λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πόλη του Βόλου» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Οι βραβεύσεις

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι:

-Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών και ο προπονητής Περικλής Ξύδηςμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

-Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αφοί Γιάννης, Κώστας Θανάσης Τριχιάς, Θανάσης Βογιατζάκης και Γiάννης Τσουκνίδας για την προσφορά τους στον σύλλογο.

-Ο προπονητής της Άρσης Βαρών Χαράλαμπος Μπορτσέλης για τις επιτυχίες του και τα 35 χρόνια του τμήματος.

-Ο προπονητής Κολύμβησης Γρηγόρης Μαντάς για το έργο του στο τμήμα και την ανάδειξη δεκάδων πρωταθλητών.

-Ο πρωταθλητής Κολύμβησης Νίκος Λύτρας για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας και την κατάκτηση της τρίτης στο μεσογειακό πρωτάθλημα.

-Η ομάδα καλαθοσφαίρισης Κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας και τη συμμετοχή στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή