Διέρρευσε το νέο email client “One Outlook” της Microsoft

0
34
Διέρρευσε το νέο Email Client “One Outlook” της Microsoft

Το νέο email client “One Outlook” της Microsoft διέρρευσε και φαίνεται έτοιμο για κυκλοφορία. Ορισμένοι χρήστες μπόρεσαν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή, η οποία φαίνεται ότι τώρα λειτουργεί μόνο για λογαριασμούς εργασίας και εκπαίδευσης.

Το “One Outlook” θα μοιάζει πολύ με την εφαρμογή web του Outlook. Είναι απλουστευμένο και ελαφρύτερο από τις προηγούμενες εκδόσεις του Outlook για Windows και καλύτερο από την ενσωματωμένη εφαρμογή Mail που πρόκειται να αντικαταστήσει τελικά. Και αυτή η εφαρμογή, όπως συνηθίζει η Microsoft, θα είναι πλήρως λειτουργική και διαδικτυακά.

“Εκτιμούμε τον ενθουσιασμό για την επόμενη ενημέρωση μας και θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε τις επόμενες εβδομάδες. Η έκδοση που είναι διαθέσιμη για λήψη είναι μια πρώιμη μη υποστηριζόμενη δοκιμαστική έκδοση του Outlook για Windows και λείπουν ορισμένες από τις δυνατότητες και τις βελτιώσεις που θα είναι διαθέσιμες για τους δοκιμαστές beta. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να περιμένουν να κυκλοφορήσει η έκδοση beta”, δήλωσε στο The Verge ο αντιπρόεδρος διαχείρισης προϊόντων για το Outlook Scott Stiles στο The Verge.

Το πιο πιθανό είναι η Microsoft να ανακοινώσει επίσημα τη νέα εφαρμογή στο συνέδριο προγραμματιστών Build στο τέλος Μαΐου και να αντικαταστήσει το Mail, το Calendar και τελικά άλλες εκδόσεις του Outlook μετά από αυτό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ