Δοκιμάζεται με απουσίες η Νίκη Βόλου

0
3
Δοκιμάζεται με απουσίες η Νίκη Βόλου

Στο φιλικό με τη Λαμία και με φόντο τον αγώνα κυπέλλου

Με τις προπονήσεις να συνεχίζονται, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η Νίκη Βόλου κοιτά τόσο το φιλικό με τη Λαμία, το ερχόμενο Σάββατο 24/09 στη Νεάπολη, αλλά και τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή.

Θα αναρωτηθεί κανείς αν η Λαμία είναι καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα από την ΑΕΛ, που αντιμετώπισε προσφάτως η Νίκη Βόλου και από την οποία ηττήθηκε κιόλας 0-2 στη Νεάπολη. Η Λαμία μπορεί να έχει μόλις τρεις βαθμούς αυτήν τη στιγμή σε πέντε αγώνες στη Super League, ωστόσο δεν παύει να είναι μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με σταθερότητα σ’ αυτήν τα τελευταία χρόνια. Έτσι, το φιλικό προσφέρεται για συμπεράσματα για τη Νίκη Βόλου, ειδικά για το πώς μπορεί ν’ ανταποκριθεί με απουσίες.

Όπως είναι γνωστό Μιράντα και Σιαφά θα απουσιάσουν αφού έχουν κληθεί και βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας για φιλικά παιχνίδια στο Μαρόκο με αντιπάλους το Τόγκο και τη Ρουάντα στην Καζαμπλάνκα, στις 24 και στις 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Το κακό είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι, οι δύο παίκτες δεν προλαβαίνουν τον αγώνα κυπέλλου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή