Δουλεύει και περιμένει αποτελέσματα ο Ολυμπιακός Βόλου…

0
10
Δουλεύει και περιμένει αποτελέσματα ο Ολυμπιακός Βόλου…

Συνεχίζει με φιλικά, ενώ τα μεταγραφικά δεν προχωρούν

Oι προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζονται, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να δουλεύει καθημερινά με τους συνεργάτες του με τους  διαθέσιμους παίκτες, περιμένοντας και τα οριστικά δεδομένα για το ποιες ομάδες θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για το πότε θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα.

Η καθυστέρηση στην έναρξη είναι δεδομένη, οπότε δεν αποκλείεται να δοθεί και άλλο φιλικό, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι ο πιο πιθανός αντίπαλος, εκτός και αν τελικά βρεθεί ημέρα για αναμέτρηση με την ΑΕΛ (έχει φιλικό το Σάββατο με τον ΝΠΣ Βόλος στο Αλκαζάρ). Πάντως, αυτό που προέχει είναι το φιλικό με τον Διγενή Νεοχωρίου την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Για μία ακόμη αναμέτρηση, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου καλούνται να «δέσουν» ακόμη περισσότερο ως σύνολο, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του να έχουν την ευκαιρία και πάλι να βγάλουν συμπεράσματα, με την προετοιμασία να φτάνει ήδη τους δύο μήνες. Άλλωστε, αυτή η προετοιμασία έχει προσαρμοστεί πλέον και με βάση το ότι το πρωτάθλημα αργεί να ξεκινήσει.

«Παγωμένα» μεταγραφικά

Όσον αφορά τις επόμενες προσθήκες… ουδέν νεότερο από το μεταγραφικό μέτωπο. Όλα έχουν «παγώσει» και δεν έχει ξεκαθαρίσει από την άλλη αν θα έρθει κάποιος δανεικός από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο χρόνος περνάει και αυτό δεν τον καθιστά και τον καλύτερο σύμμαχο του Ολυμπιακού Βόλου, τη στιγμή που η ομάδα για να είναι πλήρης χρειάζεται τουλάχιστον δύο προσθήκες, η μία στην επίθεση και η άλλη στην άμυνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή