Δράση φιλαναγνωσίας στο χωριό Τρίκερι του Νοτίου Πηλίου

0
20
Dekato Ebdomo Kibotio Trikeri (4)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση του παιδικού μυθιστορήματος «Το δέκατο έβδομο κιβώτιο» του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή ( εκδόσεων Πατάκης)  το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου  στην πλατεία  του χωριού της Μαγνησίας  Τρίκερι .

Την εκδήλωση  διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικερίου ένας Σύλλογος που στοχεύει στην πνευματική εξέλιξη,στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και στην ψυχαγωγία  με αγάπη  πάντα  για τον  τόπο του.

Σκοπός των διοργανωτών ήταν η  με έμμεσο και βιωματικό τρόπο εξοικείωση των παιδιών με το βιβλίο και η σταδιακή εδραίωση μιας φιλικής σχέσης του μαθητή με το λογοτεχνικό ανάγνωσμα.

Παράλληλα έχοντας ως προτεραιότητα τα παιδικά χαμόγελα ο Σύλλογος μοίρασε άφθονα σχολικά δώρα και γλυκά στους μικρούς μαθητές  και δεν έλειψαν τα   δώρα στους προσκεκλημένους.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν  ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας,Γιώργος Καλτσογιάννης.και η εκπαιδευτικός  Δωροθέα Πέρπερα.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε γνωστικό παιχνίδι ανάμεσα στον συγγραφέα και στα αμέτρητα παιδιά που γέμισαν την πλατεία και ήρθαν σε επαφή με τη μαγεία της μυθοπλασίας .

perpera.online

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ