Δύο οικονομικές παραλλαγές του αγαπημένου φορέματος της Kate Middleton που βάλαμε αμέσως στο καλάθι μας

0
5

Η Kate Middleton παραδίδει εδώ και χρόνια μαθήματα αψεγάδιαστου στιλ. Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε επίσκεψη σε νοσοκομείο του Liverpool η Kate αποφάσισε να επενδύσει στο μαύρο και τους τόνους του σκούρου μπλε. Αυτό που έκλεψε την παράσταση βέβαια, ήταν το τρομερά cosy και classy πλεκτό φόρα Cefinn από μαλλί Merino με τα balloon μανίκια. Η ψηλή λαιμόκοψη, τα μανίκια blouson και οι πλισέ λεπτομέρειες στους ώμους είναι τα στοιχεία που προσθέτουν ενδιαφέρον σε αυτό το staple κομμάτι της καθημερινήςν γκαρνταρόμπας και είναι ο λόγος που το θέλουμε άμεσα στην ντουλάπα μας.  

Kate Middleton

Φωτογραφία: Bruce Adams-Daily Mail/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com

Kate Middleton

Φωτογραφία: Bruce Adams-Daily Mail/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com

Eva Wool πλεκτό μάξι φόρεμα Kate Middleton

Αν όμως το συγκεκριμένο φόρεμα είναι εκτός του budget σου μην ανησυχείς καθόλου κι αυτό γιατί αναζητήσαμε και βρήκαμε δύο πιο οικονομικές εκδοχές του αγαπημένου φορέματος της Kate. Με ελάχιστες διαφοροποιήσεις αυτά τα δύο φορέματα μπορούν να σου προσφέρουν λίγο από το class της πάντα καλοντυμένης πριγκίπισσας. 

Πλεκτό μάξι φόρεμα με balloon μανίκια, Paisie

Kate Middleton

Πλεκτό μάξι φόρεμα με balloon μανίκια, STAUD

Kate Middleton

H Kate συμπλήρωσε το σύνολό της με ένα  ταρτάν παλτό της Holland Cooper και μια τσάντα Mulberry, ενώ από τα πράγματα που διαρκώς εντυπωσιάζουν στο στιλ της είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν φορά ένα ρούχο μόνο μία φορά. Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πολύ αγαπημένο της Kate Middleton και το έχει φορέσει ξανά σε πολλές περιστάσεις, μία από αυτές κατά τη διάρκεια του πένθους προς την Βασίλισσα Ελισσάβετ Β’, ενώ ένα ενδιαφέρον fact είναι ότι το brand του φορέματος ανήκει στην Samantha Cameron, σύζυγο του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, David Cameron.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ