Εθελοντική προσφορά στους επιβάτες των πλοίων στο Λιμάνι του Βόλου

0
13
προσφορά επιβάτες πλοίω Λιμάνι του Βόλου

Προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, επεκτείνοντας την εθελοντική τους δράση και προς όφελος του επιβατικού κοινού και όσων ταξιδεύουν από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων και αντιστρόφως.

Ο λόγος για τα μέλη της Λέσχης εθελοντών Βόλου, που βρίσκονται καθημερινά στον χώρο του λιμανιού, προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, στους επιβάτες, εφόσον παραστεί ανάγκη, κατά την άφιξη και αναχώρηση του πλοίου.

Το στιγμιότυπο που απέστειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Λέσχη Εθελοντών Βόλου, αποτυπώνει την επιβίβαση του κόσμου στον «Πρωτέα», με τους εθελοντές να είναι παρόντες και σε διαρκή επιφυλακή, για την προσφορά υγειονομικών υπηρεσιών, όταν παραστεί ανάγκη.

Ο συντονιστής της ομάδας Πέτρος Γαβαλάς, ανέφερε ότι η προσπάθεια μετράει πέντε χρόνια και η ομάδα απαρτίζεται από 30 περίπου άτομα, εκ των οποίων οι 10 βρίσκονται διαρκώς επί ποδός, για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτου περιστατικού.

«Στόχος μας είναι να βοηθάμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους συνανθρώπους μας και τους επισκέπτες του Βόλου» υπογραμμίζει ο κ. Γαβαλάς, ο οποίος επεσήμανε ότι βρίσκεται καθημερινά, νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πριν από ενάμιση μήνα, σημειωτέον, δημιουργήθηκε νέο παράρτημα της Λέσχης εθελοντών Βόλου, στην Νέα Ιωνία, με στόχο την διεύρυνση και ενίσχυση της δράσης που αναπτύσσεται.

ΓΛ. ΥΔΡ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ