Βόλος: Κρούσμα Covid-19 στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Βόλου

0
83
Covid 19

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίζονται σε οργανισμούς και φορείς της Μαγνησίας , γεγονός που ωθεί τις διοικήσεις τους είτε στην απόφαση κλεισίματος με ότι συνεπάγεται αυτό, είτε περιορισμού της συναλλαγής με το κοινό. Το κρούσμα που εντοπίστηκε στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Βόλου, έχει θορυβήσει τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι οποίοι ζητάνε να γίνουν τεστ σε όλους, καθώς σε όλους όσοι είχαν επαφή με το συγκεκριμένο κρούσμα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησία ζητάει άμεσα τεστ από την δημοτική αρχή και καλεί τους εργαζομένους να είναι πολύ προσεκτικοί.  Μάλιστα προχώρησε και στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι:
«Μετά από πολλά κρούσματα Covid 19 πού παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα σε υπαλλήλους του Δήμου Βόλου, σήμερα ακόμα ένα κρούστα βρέθηκε στην ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ . Ήδη αυτή την στιγμή γίνεται απολύμανση στο κτίριο, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Αυτό από µόνο του δεν φτάνει. Ζητάμε άμεσα από την Δημοτική αρχή να γίνουν τεστ σε όλους τους Υπαλλήλους της Πολεοδοµίας καθώς και όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Καλούμε τους συναδέλφου να είναι πολύ προσεκτικοί και όπου υπάρχει κρούσμα να ενημερώνουν τον σύλλογο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ