Ιερέας βάφτιζε το βρέφος και οι γονείς του φώναζαν «Σιγά το μωρό» (βίντεο)

0
29
Ιερέας βάφτιζε το βρέφος και οι γονείς του φώναζαν «Σιγά το μωρό» (βίντεο)

Πανικός επικράτησε σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο στις 18 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου που έγινε στη Λεμεσό ο παπάς χτύπησε το μικρό παιδί και οι γονείς του φώναζαν «Σιγά το μωρό». Ο ιερέας δεν φαίνεται να πτοήθηκε και τους απάντησε με αυστηρό ύφος «έτσι βαφτίζω εγώ».

Το σχετικό βίντεο – ντοκουμέντο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μητέρα του παιδιού η οποία έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε:

«Σήμερα βάφτισα το μωρό μου! Δέστε αυτός ο «πάτερ» πως χτυπά το μωρό,να του φωνάζουμε όλοι,να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ!! Το μωρό εννοείται ότι μετά ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της παλόδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικά απαίσιος».Όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ ο Alpha Κύπρου μία ημέρα μετά τη βάφτιση οι γονείς πήγαν το παιδί στον γιατρό ο οποίος έκρινε ότι το βρέφος βρίσκεται σε σοκ.

Από την πλευρά του ο ιερέας υποστηρίζει ότι «δεν υπήρχε καμία πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγε να γλιστρήσει το παιδί και προσπάθησα να αποτρέψω κάποιο τραυματισμό».

Ο ίδιος απέδωσε τις αντιδράσεις σε σχόλια που έκανε για τον κορονοϊό.

Πηγή