Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αχιλλέα Μπέου

0
35
Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αχιλλέα Μπέου

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι,
για τρίτη μέρα σήμερα συνεχίζω να νοσηλεύομαι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω της προσβολής μου από τον κορωνοϊό.

Οι θεράποντες γιατροί μου, τους οποίους ευχαριστώ ολόψυχα, όπως και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, για το ενδιαφέρον και την προσπάθειά τους όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους τους ασθενείς στη μονάδα, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας μου, καθώς ανταποκρίνεται θετικά ο οργανισμός μου στην φαρμακευτική αγωγή που μου παρέχουν.

Αν η πορεία της υγείας μου συνεχίσει έτσι, με τη βοήθεια του Θεού και την προσπάθεια των εξαίρετων αυτών επιστημόνων πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας θα πάρω εξιτήριο και θα συνεχίσω τη θεραπεία σπίτι μου. Θέλω και πάλι να σας εκφράσω τη συγκίνησή μου για το ζεστό και γνήσιο ενδιαφέρον σας που μου δίνει τεράστια δύναμη στην περιπέτεια που περνώ. Και θα συνεχίσω να σας ενημερώνω, όπως πάντα, άμεσα και ειλικρινά, γιατί εμείς έτσι μάθαμε να μιλούμε μεταξύ μας».

Πηγή