Εκτός λειτουργίας το online store της Apple πριν από την κεντρική εκδήλωση WWDC

0
12
Εκτός λειτουργίας το Online Store της Apple πριν από την κεντρική εκδήλωση WWDC

Το online store της Apple βγήκε εκτός λειτουργίας εν όψει της έναρξης της κεντρικής εκδήλωσης του Worldwide Developers Conference.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από όταν η Apple παρουσίασε νέο υλικό στο WWDC, αλλά το γεγονός ότι το κατάστημα είναι εκτός λειτουργίας υποδηλώνει ότι μπορεί να δούμε μερικές νέες συσκευές αυτή τη φορά. Η εταιρεία συνηθίζει να κλείνει το ηλεκτρονικό κατάστημα τις ώρες πριν από ειδικές εκδηλώσεις όπου αναμένονται νέα προϊόντα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το online store της Apple πέφτει πριν από το WWDC από το 2017, όταν ανακοινώθηκαν αρκετές ανανεώσεις hardware για τα iPad Pro, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro και iMac. Στο WWDC 2017 είδαμε και preview του ‌iMac‌ Pro και του αρχικού HomePod, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2017 και τον Φεβρουάριο του 2018, αντίστοιχα.

Φημολογείται ότι η Apple ίσως αποκαλύψει το νέο MacBook Air 2022 στο φετινό WWDC, με τη συσκευή να αναμένεται να διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο πλαίσιο, πολλές νέες χρωματικές επιλογές, λευκά πλαίσια, λευκό πληκτρολόγιο και πιθανότατα ένα πιο γρήγορο τσιπ M2.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ